Skip to main content

Eindelijk weer samen

SLECHTS ÉÉN STAP VERWIJDERD VAN EEN VEILIG GEVOEL

Haal met een gerust hart adem, wetende dat de lucht in je huis is behandeld met Daikin luchtreinigers. Onze luchtreinigers zijn geschikt voor verschillende ruimtes en levensstijlen en beschermen je tegen virussen, allergieën en bacteriën. Kies nu de luchtreiniger die bij jou past!

HOE WERKT HET?

Daikin luchtreinigers zuiveren uw lucht dankzij onze gepatenteerde Streamer-technologie en een actieve plasma-ionen generator die gecombineerd is met hoogwaardige HEPA-filters. 

Het resultaat: een gezonde en zuivere luchtkwaliteit voor iedereen. Al onze producten zijn compact, effectief en fluisterstil dankzij ons nieuwe, innovatieve ontwerp.

 

HOE HELPEN LUCHTREINIGERS?

Daikin luchtreinigers helpen allergiesymptomen te minimaliseren. Ze verwijderen (fijn)stofdeeltjes, allergenen en pollen uit de lucht, maar filteren ook 99% van de bacteriën en virussen uit de lucht.

 

Ontdek onze luchtreinigers

  • Luchtreiniger met Flash Streamer (MC55W)

    De Flash Streamer-technologie filtert (fijn)stofdeeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden. Dit apparaat verwijdert geurtjes, (fijn)stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50m2
     

  • Luchtreiniger met Flash Streamer én bevochtiger in één (MCK55W)

    De MCK55W luchtreiniger van Daikin met Ururu-streamertechnologie zuivert en bevochtigt de lucht in uw woning. U hoeft alleen de watertank van 2,7 liter af en toe te vullen, waarna het apparaat de omgevingslucht bevochtigt met maximaal 500 ml/u.

SLECHTS ÉÉN STAP VERWIJDERD VAN EEN VEILIG GEVOEL

Na maanden vrienden en familie gemist te hebben, kun je je nu met één eenvoudige oplossing veilig voelen.

Zuivere lucht. Uw gezondheid, onze zorg.