Skip to main content

Eindelijk weer samen!

 EINDELIJK WEER SAMEN!

Voel je veilig om je cliënten weer te ontvangen. Wij houden je bedrijf vrij van bacteriën en allergieën, zodat jij je kunt richten op het ontvangen van je cliënten.  

ZUIVERE LUCHT BINNEN JE BEDRIJF

Geniet van meer gemoedsrust in je onderneming, vrij van virussen, bacteriën en allergieën. Laat Daikin voor de lucht in je bedrijf zorgen, zodat jij je weer kunt focussen op het ontvangen van je klanten.

HOE WERKT HET?

Daikin luchtreinigers zuiveren de lucht dankzij onze gepatenteerde Streamer-technologie en een actieve plasma-ionen generator die gecombineerd is met hoogwaardige HEPA-filters.

Het resultaat: een gezonde en zuivere luchtkwaliteit voor jou en je klanten.

 

 

HOE HELPEN LUCHTREINIGERS?

Onze luchtreinigers verminderen de aanwezigheid van schadelijke stoffen, allergenen en schimmels in de lucht en verwijderen tot 99% van de bacteriën en virussen uit de lucht. Ze zorgen voor zuiverdere en gezondere binnenlucht wat ten goede komt aan jou, je personeel en je klanten.

Ontdek onze luchtreinigers

  • Luchtreiniger met Flash Streamer (MC55W)

    De Flash Streamer-technologie filtert (fijn)stofdeeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden. Dit apparaat verwijdert geurtjes, (fijn)stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50m2
     

  • Luchtreiniger met Flash Streamer én bevochtiger in één (MCK55W)

    De MCK55W luchtreiniger van Daikin met Ururu-streamertechnologie zuivert en bevochtigt de lucht in uw woning. U hoeft alleen de watertank van 2,7 liter af en toe te vullen, waarna het apparaat de omgevingslucht bevochtigt met maximaal 500 ml/u.

SLECHTS ÉÉN STAP VERWIJDERD VAN EEN VEILIG GEVOEL

Geniet van meer gemoedsrust in je onderneming, vrij van virussen, bacteriën en allergieën. Laat Daikin voor de lucht in je bedrijf zorgen, zodat jij je weer kunt focussen op het ontvangen van je klanten. 

Zuivere lucht. Uw gezondheid, onze zorg.