Skip to main content

Eindelijk weer samen!

EINDELIJK WEER SAMEN!

Geniet weer van het delen van speciale momenten met vrienden en familie, dankzij Daikin luchtreinigers. Laat Daikin je beschermen tegen virussen, bacteriën en allergieën zodat jij je kunt richten op diegenen die je dierbaar zijn.

HOE HELPEN LUCHTREINIGERS?

Daikin luchtreinigers helpen allergiesymptomen te minimaliseren. Ze verwijderen (fijn)stofdeeltjes, allergenen en pollen uit de lucht, maar filteren ook 99% van de bacteriën en virussen uit de lucht.

 

HOE WERKT HET?

De Streamer-unit breekt met zijn krachtige plasma-ontlading alle schadelijke stoffen* in de unit af. Deze stoffen worden ofwel op de HEPA filter opgevangen of geabsorbeerd door de geurfilter

De actieve-plasma ionengenerator zorgt voor een verdere zuivering van de ruimte, door zuiverende elementen aan de gereinigde lucht toe te voegen.

Klinkt eenvoudig? Dat is het ook, en het werkt perfect. 

* Die schadelijke stoffen omvatten: virussen, bacteriën, pollen, schimmelsporen

Ontdek onze luchtreinigers

 • Luchtreiniger met Flash Streamer (MC55W)

  De Flash Streamer-technologie filtert (fijn)stofdeeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden. Dit apparaat verwijdert geurtjes, (fijn)stofdeeltjes, allergenen etc. uit de lucht in een ruimte tot zo'n 50m2
   

   

 • Luchtreiniger met Flash Streamer én bevochtiger in één (MCK55W)

  De MCK55W luchtreiniger van Daikin met Ururu-streamertechnologie zuivert en bevochtigt de lucht in uw woning. U hoeft alleen de watertank van 2,7 liter af en toe te vullen, waarna het apparaat de omgevingslucht bevochtigt met maximaal 500 ml/u.

   

SLECHTS ÉÉN STAP VERWIJDERD VAN EEN VEILIG GEVOEL

Laat Daikin voor de lucht in je huis zorgen, zodat jij al je aandacht kunt richten op wat belangrijk is.

Zuivere lucht. Uw gezondheid, onze zorg.