Skip to main content

Update Onecta app


Beste relatie,

Heeft u klanten met een Daikin airco die gebruik maken van de Onecta app vanaf een smartphone? Helaas vertoonde de in september uitgevoerde firmware-update van de app (versie 3.1.33) niet de juiste functionaliteit, waardoor de internetverbinding niet meer tot stand kwam. Het probleem is dankzij de nieuwe firmware-update (versie 3.22.0 beschikbaar vanaf 14 november) voor de meeste gebruikers opgelost maar voor een klein aantal gebruikers nog steeds niet. 
 

WiFi-adapter vervangen
Gebruikers van de Onecta app, die ook na de nieuwe firmware-update nog altijd problemen ervaren, krijgen een melding in de app, dat de WiFi-adapter dient te worden vervangen. En dat ze zich met de meldingscode bij hun installateur kunnen melden om de adapter kosteloos te laten vervangen.
 

Modificatievergoeding
Klanten waarvoor dit geldt, kunnen zich bij u melden met de meldingscode ESV2317402. Wij vragen u om bij deze klanten geheel kosteloos een nieuwe WiFi-adapter te installeren. Onze excuses voor de extra werkzaamheden die u hierdoor krijgt. Omdat we u hierin tegemoet willen komen, bieden we u naast de kosteloze WiFi-adapter een modificatievergoeding aan, die u via dit formulier kunt claimen:

  • 1 WiFi-adapter per huisadres: € 120,-
  • Elke extra adapter op hetzelfde huisadres: € 40,-

Overige problemen met Onecta app
Ervaart uw klant problemen met de Onecta app, maar heeft hij geen melding in de app ontvangen? De oorzaak van de problemen ligt niet in de firmware-update. Uw klant dient in dit geval zijn gegevens op dit formulier in te vullen. We helpen uw klant dan graag verder.   
 

Heeft u nog vragen?
Nogmaals excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om te voorkomen dat dit soort problemen zich in de toekomst opnieuw voordoen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons Tech Support team op 088 324 54 60  (kies optie 4) of een e-mail naar techsupport@daikin.nl sturen.

 

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie