Daikin Academy - Luchtbehandelingskasten

Training Modular warmteterugwinningssysteem

De Daikin online selectie software wordt gebruikt voor het selecteren van koudwatermachines/warmtepompen, luchtbehandelingskasten en ventilatorconvectoren. Tijdens deze training leert u het selecteren van de Daikin plug & play warmteterugwinningssysteem model Modular, conform projectspecifieke eisen. U leert tips & trics en de configuratiemogelijkheden voor het kunnen samenstellen van dit product. Na het volgen van deze training bent u in staat een Daikin Modular warmteterugwinningssysteem te selecteren op basis van project- en/of klantgerichte eisen.

Servicetraining Luchtbehandelingskasten - Basis

Tijdens deze training besteden we aandacht aan het plaatsen en installeren van de Daikin luchtbehandelingskasten. Denk hierbij aan hijs- en montagevoorschriften, de eisen m.b.t. het installeren en het bedrijfsgereed maken van de luchtbehandelingskast voor het uitvoeren van de inbedrijfstelling.