Skip to main content

Daikin Academy - Airconditioning

Servicetraining Split / Sky Air - Basis

U leert de serviceaspecten kennen van alle Daikin Split-, Multisplit- en Sky Air-systemen. U verleent regelmatig service en onderhoud aan deze installaties en wilt alles weten over het oplossen van storingen, componentmetingen en testen van elektrische en koeltechnische werking.

VRV Basis training - installatie en inbedrijf stellen (2 dagen + hotel)

Welke stappen neemt u bij het in bedrijf stellen van een VRV-systeem? Tijdens deze training leert u hoe in de praktijk een systeem te installeren en de gewenste instellingen te configureren. Ideaal voor een ieder die VRV-systemen in bedrijf stelt en service verleent. Tijdens deze tweedaagse training komen alle aspecten aan bod voor het installeren en in bedrijf nemen van een VRV-systeem. Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen met hierbij een avondprogramma inclusief diner en overnachting.

VRV Expert training - service en onderhoud (2 dagen + hotel)

Tijdens deze tweedaagse training behandelen  we alle service tools, gaan we in detail in op de regeling en leren we problemen te herkennen en op te lossen van een VRV-systeem. Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen met hierbij een avondprogramma inclusief diner en overnachting.

Servicetraining iTouch Manager - Basis

U leert de belangrijkste functies van Daikin iTouch Manager (iTM), het Mini-gebouwbeheersysteem (GBS). Aan de hand van theorie krijgt u uitleg over het aansluiten en configureren van een iTM. Vervolgens gaat u met praktijkoefeningen zelf aan de slag. Na de inbedrijfstelling gaan we dieper in op de verschillende instelmogelijkheden en eigenschappen van de controller.

Servicetraining iTouch Manager - Expert

Tijdens deze training wordt u uitgelegd hoe u op slimme wijze het Mini-gebouwbeheersysteem (GBS), de iTouch Manager (iTM) kunt gebruiken om het gebouwbeheer te optimaliseren. Aan bod komt o.a. hoe interlocks (logische schakelingen) gemaakt kunnen worden, alle details van de timerinstellingen worden doorlopen, automatisch schakelen tussen koelen/verwarmen en het toepassen van de optionele WAGO-modules met de daarbijbehorende do’s en don’ts. Vervolgens gaat u met praktijkoefeningen zelf aan de slag, waarin WAGO-modules worden aangesloten en geconfigureerd in iTM. Tevens doorlopen we het proces van integreren van een iTM in een Ethernet netwerk, de toegang op afstand, de e-mailfunctie en het maken van een grafische omgeving in een intelligent Touch Manager. We benutten deze dag ook om bepaalde zaken, waar u tegenaan loopt in de praktijk, verder uit te diepen.

Meer info

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie