Skip to main content

Daikin Hybride Warmtepomp Roadshow – 12 t/m 28 juni 2023

Vanaf 2026 wordt de hybride warmtepomp de norm in Nederland voor het verwarmen. Wij delen graag de ervaring die wij hebben opgedaan met de meer dan 100.000 geïnstalleerde hybride systemen; snelle en eenvoudige installatie – ook zonder F-gas certificaat mogelijk. Meld je gratis aan.

Vanaf 2026 wordt de hybride warmtepomp de norm in Nederland voor het verwarmen van onze woningen, winkels, scholen en kantoren. De Daikin hybride warmtepomp in combinatie met de Intergas CV-ketel is een bewezen betaalbare en succesvolle oplossing waar het beste uit twee werelden wordt gecombineerd. Wij delen graag de ervaring die wij hebben opgedaan met de meer dan 100.000 geïnstalleerde hybride systemen; snelle en eenvoudige installatie – ook zonder F-gas certificaat mogelijk.

Wil je niet wachten tot 2026? Kom dan nu naar één van onze Roadshows. Van 12 t/m 28 juni toeren wij door Nederland. We heten je van harte welkom op één van de volgende mooie locaties: Excelsior Rotterdam Stadion, CM.com Circuit Zandvoort, Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Fortuna Sittard Stadion en natuurlijk in onze eigen Experience Centra in Breukelen en Heerenveen (in Thialf - nieuw!).

Onze experts vertellen je graag meer over de complete Daikin hybride portfolio: niet alleen de bestaande Daikin/Intergas combinatie, maar ook de Daikin hybride monobloc welke eenvoudig kan worden toegevoegd aan elke bestaande cv-ketel én de opties om nu al All Electric Ready (AER) te zijn. Verder komen de marktkansen, het installatiegemak en onze ondersteunende programma’s aan bod en gaan we graag met jou in gesprek hoe wij samen Nederland kunnen helpen verduurzamen. 

Programma

16.00u        Inloop
16.30u        Aanvang - "Het fundament voor meer dan 100.000 succesvolle Daikin hybride installaties: kennis, kwaliteit en installatiegemak"
18.45u        Walking Dinner
20.00u        Einde

Person working a zambodie