Skip to main content

Recruitment Business Partner / Recruiter

In verband met de sterke groei van Daikin Nederland breiden we het recruitmentteam verder uit. Krijg jij energie van een diversiteit aan recruitmentwerkzaamheden, contacten met verschillende doelgroepen en wil jij je inzetten voor al die toptalenten, zodat je een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Great Place to Work Daikin Nederland? Lees dan snel verder!  

Recruitment Business Partner / Recruiter

(Capelle a/d IJssel, minimaal 4 dagen per week, 1 dag thuiswerken mogelijk)

Wat ga je doen?

In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor diverse externe en interne vacatures van verschillende afdelingen. Je hebt dagelijks contact met (potentiële) kandidaten en hiring managers. Face-to-face, online en via de bekende social mediakanalen. Dagelijks check je nieuwe sollicitaties en of er al reacties zijn gekomen van kandidaten die je eerder hebt gesearcht en benaderd. Daarbij ben je constant alert op te verwachten vacatures zodat je snel kan schakelen, rekening houdend met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Samen met je collega voer je regie over het hele recruitmentproces. Dus van vacature intake en wervingstekst tot en met arbeidsvoorwaardenonderhandeling met de kandidaten en alle stappen daartussen. Je voert regie op het proces en zorgt dat de snelheid erin blijft. Flexibiliteit waar nodig en verbetering waar mogelijk. Bij onboarding draag je nieuwe collega's over aan de HR adviseur. We zijn continu op zoek naar vernieuwende mogelijkheden om Daikin als werkgever goed in beeld te brengen. Vanuit deze rol kun je bijvoorbeeld ook je bijdrage leveren aan ons Daikin magazine. Een magazine voor en door de medewerkers gemaakt. 

Doelgroepen waarmee je te maken krijgt zijn divers en bevinden zich vaak in de niche van klimaattechniek. Denk aan Field Service Engineers, Product Specialisten, Sales Engineers voor de binnen- en de buitendienst, SBU Managers, Marketeers, Product Managers, Supply Chain medewerkers, etc. Uiteraard zijn arbeidsmarktcommunicatie en employer branding belangrijk onderdeel van je werk.

Jij bent een Recruitment Business Partner / Recruiter met:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minstens 1 jaar relevante ervaring als recruiter, intercedent of acquisition talent specialist, bij voorkeur met technische profielen;
 • sterke communicatieve vaardigheden en goed in het managen van processen;
 • ervaring met stakeholdermanagement;
 • stijlflexibiliteit en stressbestendigheid;
 • hoge klant- en kwaliteitsgerichtheid;
 • zeer goede kennis van de Nederlandse taal en af en toe wordt ook een beroep op je Engelse taalvaardigheden gedaan.

Wij bieden jou:

 • een uitdagende en zelfstandige recruitmentpositie met een breed pakket aan verantwoordelijkheden;
 • een gedegen inwerktraject door ervaren én leuke collega’s bij een sterk groeiend en solide bedrijf;
 • opleiding en voldoende doorgroeimogelijkheden;
 • een aantrekkelijk salaris (bel gerust wanneer je een persoonlijke salarisindicatie wilt bespreken), vaste 13e maand, een aantrekkelijk bonusregeling (alle Daikin medewerkers komen in aanmerking voor de bonusregeling, we zijn tenslotte gezamenlijk verantwoordelijk voor het beste resultaat!), een gunstige pensioenregeling met lage eigen bijdrage (3,3 %) en nog veel meer secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • zeer plezierig werkklimaat, op tropische dagen uiteraard aircogekoeld;
 • enthousiaste collega's, vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeesten;
 • en last but not least een Great Place to Work; dit is de erkenning van goed werkgeverschap op basis van de mening van de medewerkers en evaluatie van het werkgeversbeleid. Dit traject is een commitment dat we als organisatie blijven werken aan goed werkgeverschap en steeds op zoek zijn naar verbeteringen. 

Interesse om ons team te komen versterken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marianne Spit, Business Partner Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, te bereiken per telefoon op 06 23 32 07 26. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! 

 

 

Ons bedrijf

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: harmonieuze persoonlijke relaties, absolute geloofwaardigheid en ondernemerschap.   

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines, ventilatieoplossingen en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten. Onze afdeling Service levert aanvullende diensten, waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie