Medewerker Supply en Ordermanagement

Om onze klanten ook na aankoop van onze producten goed te kunnen informeren en ondersteunen, zijn wij op zoek naar een

Medewerker Supply en Ordermanagement  

(bij voorkeur fulltime/40 uur per week, minimaal 4 dagen/32 uur per week)

Wat ga je doen?

Om 8.15 uur start je de dag met een overleg met je collega’s. Nu nog online maar zodra het weer mag live op de 7e verdieping van ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Jullie werken met elkaar in één team, dus onder het genot van een kop koffie of thee wordt besproken wie vandaag waarmee bezig is en wanneer wat aan extra ondersteuning moet worden verleend. In deze functie houd je je bezig met orderinvoer, het bewaken van het order- en leveringsproces en de daarbij behorende administratie. Dit houdt in dat je dagelijks de binnenkomende verkooporders verwerkt, openstaande orders bewaakt, zorgt voor een tijdige en correcte levering naar de klant toe, waarna automatisch een foutloze factuur wordt verstuurd. Je klanten zijn installateurs, groothandels en aannemers. Over de bouwprojecten waarvoor jij verantwoordelijk bent, heb je dagelijks contact met collega’s van sales support, collega’s van Daikin Europe in België over de beschikbaarheid van materialen, met het magazijn en met onze transporteur over de leveringen naar onze klanten toe. Onze dichtstbijzijnde fabriek staat in België en sinds vorig jaar heeft Daikin ook een magazijn in Nederland (Zaltbommel) van waaruit we leveren.

Leveringen waar je in deze functie mee te maken krijgt, gelden zowel voor airco units, verwarmingssystemen, onderdelen als ook koudwatermachines. Je zorgt ervoor dat de klant op de hoogte is van de stand van zaken. Soms is dat simpelweg de mededeling dat alles naar wens verloopt, soms is het een minder plezierige update en zoek je met de klant naar een passende oplossing. De ene klant is begripvol, de andere teleurgesteld. Je weet hier goed mee om te gaan en blijft in alle situaties kalm en begripvol. Alle aanvullende informatie rondom orders en leveringen wordt zorgvuldig vastgelegd.

Een behoorlijk drukke baan met veel variatie in werkzaamheden (multitasken!), contacten en piekmomenten in een superleuk team.

Jij bent een Medewerker Supply en Ordermanagement met

 • een afgeronde MBO opleiding;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring op een logistieke en/of orderafdeling en dus ruime ervaring met het supply chain proces;
 • de bereidheid de basiskennis van onze producten snel op te doen;
 • ervaring met customer support en bekend met klant-, sales- en transportbelangen;
 • goede kennis van en ervaring met SAP heeft een grote voorkeur;
 • een accurate werkwijze en hoge stressbestendigheid;
 • kordate en klantvriendelijke werkwijze;
 • goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal (in woord en geschrift).

Wij bieden jou

 • een zelfstandige en afwisselende baan bij een solide en groeiende organisatie;
 • een plezierige en ambitieuze werkomgeving waar we openstaan voor leuke collega’s die het beste uit zichzelf willen halen;
 • uitstekende (en veel) opleidingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Daikin Academy;
 • een aantrekkelijk salaris, vaste 13e maand, bonusregeling, gunstige pensioenregeling en nog veel meer secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • enthousiaste collega's, vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeesten (zodra het weer kan);
 • en last but not least een Great Place to Work; dit is de erkenning van goed werkgeverschap op basis van de mening van de medewerkers en evaluatie van het werkgeversbeleid. Dit traject is een commitment dat we als organisatie blijven werken aan goed werkgeverschap en steeds op zoek zijn naar verbeteringen.

Wie is jouw werkgever 

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: relaties, geloofwaardigheid en ondernemerschap. 

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markt(en). Onze service afdeling levert aanvullende diensten waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

 

De afdeling

Als Medewerker Supply en Ordermanagement maak je samen met zes andere collega’s deel uit van het team Orders & Supply. We werken in duo’s waarbij je samen verantwoordelijk bent voor de klanten in een bepaalde regio. De ervaren collega’s gaan ervoor zorgen dat je goed wordt ingewerkt en een mooie tijd bij Daikin tegemoet gaat.

Interesse om ons team te versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marianne Spit, Recruitment Business Partner, te bereiken per telefoon op 06 23 32 07 26.