Skip to main content

Medewerker (bijbaan) Order en Supply Chain

Ben je student en zoek je een bijbaan met flexibele werktijden? Wie weet zijn Daikin en jij dan de ideale match. Wij hebben namelijk bijbanen op onze afdeling Orders en Supply Chain in Capelle a/d IJssel. Fijne bijkomstigheid is dat ons kantoor op loopafstand van de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit is gevestigd. Wij zijn dus goed en snel bereikbaar. Loop je warm voor deze kans? Lees dan snel verder.

Medewerker (bijbaan) Orders en Supply Chain

(Capelle a/d IJssel, op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom)

Wat ga je doen?

Naast je studie heb je tijd om minimaal 16 uur per week te werken en in de zomerperiode kun je extra werken. Je start de werkdag met een teamoverleg. In dit overleg wordt kort besproken wie vandaag wat gaat doen en waar extra ondersteuning moet worden verleend. Je gaat aan de slag met orderinvoer. De orders komen in een ticketsysteem binnen en moeten worden ingevoerd in SAP. Dit houdt in dat je de binnenkomende verkooporders verwerkt en zorgt voor een tijdige en correcte levering naar de klant toe, waarna automatisch een foutloze factuur wordt verstuurd. Je klanten zijn installateurs, groothandels en aannemers en wanneer nodig heb telefonisch of per email contact met hen. Tijdens je werk kom je in aanraking met alle (internationale) processen van onze Supply Chain, zoals transport, warehousing, orderverwerking. Je werkt in een leuk team, waar je altijd bij ervaren collega’s terecht kunt voor extra uitleg en support.

Jij bent

 • naast je studie HBO/WO Logistiek/Supply Chain Management op zoek naar een bijbaan (vanaf september is er overigens ook weer een stageplaats beschikbaar);
 • op korte termijn beschikbaar voor minimaal 16 uur per week (dagdiensten) en bereid in de zomermaanden extra te werken;
 • leergierig, enthousiast en proactief;
 • communicatief sterk, stressbestendig en resultaatgericht;
 • de Nederlandse taal zeer goed machtig (mondeling en schriftelijk) en de Engelse taal beheers je voldoende;
 • bovenal een gezellige en positief kritische aanvulling op ons team.

Wij bieden jou

 • een flexibele bijbaan die goed te combineren is met jouw studie;
 • een bovengemiddelde beloning (bel gerust voor een persoonlijke indicatie);
 • de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen bij een multinational;
 • flexibele werktijden/-dagen;
 • Daikin draagt €10 per maand bij aan je sportabonnement (via Bedrijfsfitness Nederland);
 • een vrijdagmiddagborrel met bittergarnituur en leuke bedrijfsfeesten;
 • en last but not least: leuke collega’s waar je veel van kunt leren!

 

Wie is jouw werkgever 

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: relaties, geloofwaardigheid en ondernemerschap. 

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markt(en). Onze service afdeling levert aanvullende diensten waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

 

Interesse om ons team te versterken?

Bel gerust met Tabish Bachtare als je eerst meer wilt weten, hij is te bereiken op telefoonnummer 06 81 50 03 50.

Ben je zo enthousiast dat je gelijk wilt reageren? Klik dan op de -solliciteer nu!- button.

 

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie