Skip to main content

Manager HR

Ben jij een ervaren Manager HR die graag impact heeft en bijdraagt ​​aan de toekomst van een sterk groeiende sales en service organisatie? Lees dan snel verder en check of dit jouw nieuwe uitdaging wordt.  

Manager HR

(Capelle a/d IJssel, minimaal 36 uur)

Wat ga je doen?

Als ervaren Manager HR en MT-lid ben je in staat bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de zeer succesvolle groeistrategie voor Daikin in Nederland. We groeien al meerdere jaren erg snel en nemen binnenkort de  200ste medewerker aan. Jij staat stevig in je schoenen en maakt aantoonbaar het verschil. Je ondersteunt, adviseert en werkt intensief samen met iedereen in de organisatie; van Managing Director tot Managers tot Medewerkers. People Centered Management is key. Met je team zorg je ervoor dat er voldoende faciliteiten zijn, waardoor elke medewerker een jaarlijkse ontwikkeling kan doormaken zodat iedereen de groei van de organisatie kan bijhouden. Dit betekent dat je je bezighoudt met de vertaling van de organisatiestrategie naar HR strategie met bijbehorende budgetten en doelstellingen. De beste willen zijn in wat ze doen is wat het HR team voor ogen heeft om zo de organisatie en haar medewerkers het beste te faciliteren. Bij de beleidskeuzes die je maakt, houd je steeds het werkgeluk van de medewerkers voor ogen. Hoe kan HR ervoor zorgen dat de beste werkomgeving en werkbeleving wordt gecreëerd zodat medewerkers in staat blijven om topprestaties te leveren. En om succes te blijven vieren!

Managers ondersteun en adviseer je in de uitvoering van het personeelsbeleid en je begrijpt dat de commerciële buitendienst op HR gebied andere behoeftes heeft dan de monteurs of collega’s binnendienst.

Naast eerder genoemde collega’s werk je in deze rol ook veel samen met  collega’s van de EMEA-hoofdkantoororganisatie Daikin Europe in Brussel. Dit kunnen reguliere overlegvormen zijn maar ook projecten zoals verdere digitalisering of het stroomlijnen van alle verschillende communicatiekanalen.

Op basis van eerdere ervaring weet je hoe leuk het is om in een Nederlandse omgeving voor een internationale organisatie te werken.

Aandachtsgebieden in je takenpakket zijn verder strategische personeelsplanning, recruitment, talentontwikkeling en -behoud, management development, medewerkerstevredenheid (binding, Great Place tot Work), opleiding, prestatiemanagement en effectief beoordelingssysteem, personeelsbeleid en aanverwante wetgeving, managementrapportage, administratie (qua loonadministratie werken we samen met een externe payrollpartner).

Jij bent een Manager HR met:

 • een proven track record en minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • een afgeronde relevante HBO of WO opleiding (aanvullende HR specialisaties zijn een pre);
 • een mens- en resultaatgerichte werkwijze, die zich zowel op strategisch als op tactisch niveau net zo makkelijk door alle lagen van de organisatie beweegt;
 • uitstekende leiderschap skills waardoor je het team, de strategie, projecten en veranderingen goed kan managen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en meer dan gemiddelde organisatiesensitiviteit;
 • goede kennis van goed werkgeverschap en arbeidswetten;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden jou:

 • een uitdagende en zelfstandige functie bij een solide en snel groeiende organisatie;
 • een plezierige en ambitieuze werkomgeving waar we openstaan voor leuke collega’s die het beste uit zichzelf willen halen;
 • uitstekende (en veel) opleidingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Daikin Academy;
 • een aantrekkelijk salaris, vaste 13e maand, bonusregeling, leaseauto, laptop, telefoon, gunstige pensioenregeling en nog veel meer secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • enthousiaste collega's, vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeesten;
 • en last but not least een Great Place to Work; dit is de erkenning van goed werkgeverschap op basis van de mening van de medewerkers en evaluatie van het werkgeversbeleid. Dit traject is een commitment dat we als organisatie blijven werken aan goed werkgeverschap en steeds op zoek zijn naar verbeteringen.

Ons bedrijf 

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: harmonieuze persoonlijke relaties, absolute geloofwaardigheid en ondernemerschap.         

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten. Onze afdeling Service levert aanvullende diensten, waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

 

Ons team

Ons diverse team bestaat uit een HR Officer, HR Adviseur, HR Projectmedewerker, Specialist Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, 3 (interim) Recruiters en een Pay-roll Consultant (1 dag per week via een externe partij).

Interesse om ons team te versterken?

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Marianne Spit, Specialist Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie, telefoonnummer 06 – 23 32 07 26.

De procedure bestaat uit:

 • solliciteren met cv en motivatie
 • een telefonische intake
 • 1e gesprek
 • 2e gesprek
 • een contract onder voorbehoud van een positief live assessment. 

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie