Skip to main content

Customer Service Agent B2B

Ben jij die servicegerichte en klantvriendelijke collega die vrijwel altijd met een glimlach voor een blije klant zorgt? Die zelfs wanneer het tegenzit toch blijft zoeken naar een oplossing en de klant steeds goed op de hoogte houdt? Lees dan snel verder, wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega 

Customer Service Medewerker

(Capelle a/d IJssel, minimaal 32 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Customer Service Agent zorg jij voor een blije klant. Bijvoorbeeld door het regelen van toegang tot verschillende applicaties die worden gebruikt voor bestellingen en informatievoorziening, het beantwoorden van vragen over facturen, creditnota’s, retouren of de afhandeling van eventuele klachten. Je handelt het snel en adequaat af. Jij ziet een probleem als een uitdaging en uitdagingen zijn er om aan te gaan! 

Je bent op de hoogte van gemaakte afspraken en probeert de klant altijd een stap voor te zijn en tevreden te houden. Wanneer je merkt dat bepaalde processen of keuzes de tevredenheid van klanten en collega’s belemmeren, dan zoek je dit verder uit en bespreek je het met je collega’s. Samen zoeken jullie naar verbetering. Ook verdiep je je in de resultaten van klantonderzoeken en bepaal je welke afdeling invloed heeft op verbetering van deze resultaten. 

Het contact met klanten is telefonisch en per email waarin je oplossingen of verbeteropties bespreekt en intern hierover met de verschillende teams schakelt. Je hebt dus veel contact met transporteurs (in verband met retouren), credit control, en het Daikin Europe shared service center in Polen.

Als onderdeel van een sterk groeiende organisatie is ook dit team constant in ontwikkeling en actief op zoek naar de toegevoegde waarde van klantbeleving in de organisatie.

 

Jij bent een Customer Service Agent met

 • MBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring waarbij we de nadruk leggen op klantcontact én klantbeleving in een servicegerichte omgeving (ervaring bij een technisch bedrijf is een pre);
 • een passie voor klanten en ervaring met het afhandelen van klachten en een scherp oog voor verbeteringen (breder dan alleen financiën);
 • goede communicatieve vaardigheden en een sterk ontwikkeld empathisch vermogen;
 • ervaring met Microsoft Office, ERP/SAP systemen;
 • zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en ook vaardig in het Engels;

 

Wij bieden jou

 • een uitdagende functie bij een sterk groeiend en solide bedrijf;
 • doorgroeimogelijkheden want Daikin groeit en daarmee ontstaan ook meer kansen voor medewerkers om te ontwikkelen;
 • uitstekende (en veel!) opleidingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Daikin Academy;
 • een aantrekkelijk salaris (bel gerust voor een persoonlijke salarisindicatie);
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand, een aantrekkelijke bonusregeling (die geldt voor alle Daikin medewerkers, we zijn tenslotte gezamenlijk verantwoordelijk voor het beste resultaat!);
 • een goede pensioenregeling met lage eigen bijdrage (3,3%), laptop, etc;
 • een mooi sponsoringprogramma; Daikin geeft graag uiting aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en stimuleert haar medewerkers deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten. Per medewerker is een budget vastgesteld dat kan worden ingezet voor goede doelen en lokale maatschappelijke sponsoring. Bovendien compenseren wij tijd die wordt besteed aan een organisatie met een ideële doelstelling door het geven van buitengewoon verlof (uiteraard wel gemaximeerd 😉);
 • een bijdrage in de kosten van je sportschoolabonnement;
 • enthousiaste collega's, vrijdagmiddagborrels op kantoor met stipt om 16.00 uur een rondje snacks en leuke bedrijfsfeesten.

Wie is jouw werkgever 

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: professionaliteit, gedrevenheid, betrouwbaarheid en verbondenheid.  

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten. Onze afdeling Service levert aanvullende diensten, waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

En last but not least, Daikin is een Great Place to Work; dit is de erkenning van goed werkgeverschap op basis van de mening van de medewerkers en evaluatie van het werkgeversbeleid. Dit traject is een commitment dat we als organisatie blijven werken aan goed werkgeverschap en steeds op zoek zijn naar verbeteringen.

Interesse om ons team te versterken?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tabish Bachtare, Talent Acquisition Consultant, te bereiken per telefoon op 06 81 50 03 50.

 

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie