Skip to main content

Prettig werken bij een Great Place to Work

Plezier in je werk is de basis voor het leveren van topprestaties. Daikin is sinds 2018 een gecertifieerde Great Place to Work. Dat betekent dat we de tevredenheid van medewerkers belangrijk vinden. Collega’s kijken naar elkaar om, werken graag samen en delen vaak een passie voor techniek. Wij leren van fouten en vieren successen.

Om duurzaam te werken aan de tevredenheid, het werkgeluk en werkplezier van alle collega’s heeft Daikin zich aangesloten bij Great Place to Work en mag de organisatie zich sinds 2018, toen de eerste certificering werd gehaald, ook een Great Place to Work noemen. Alleen certificering is voor Daikin echter niet genoeg: we zijn iedere dag weer bezig om te luisteren naar de medewerkers en voeren veranderingen door waar dit bijdraagt aan verbetering.

Bij Daikin werken we in kleinere teams, we vinden het belangrijk om oog voor elkaar te hebben. De huidige markt met uitdagingen, met een grote vraag naar onze producten en een krappe arbeidsmarkt, zorgt voor een verhoogde druk op alle teams. Desondanks is het belangrijk om te blijven lachen met elkaar en te zoeken naar oplossingen. Alleen met elkaar kunnen we topprestaties blijven leveren, waar we samen trots kunnen op zijn.

Passie voor techniek

De technische ontwikkeling van de producten gaat ontzettend snel. Om collega’s, installateurs  en de markt te voorzien van de juiste informatie zorgen we voor een goede bereikbaarheid en doen we er alles aan om zo goed mogelijk te voorzien in de behoefte. Op de muur van de afdeling Technical Support  hangen Daikin systemen, zodat de medewerkers direct kunnen zien wat er gebeurt. Ze kunnen een videoverbinding tot stand brengen en kunnen bij sommige installaties op afstand meekijken in de boardcomputer. Op deze manier zijn deze collega’s in staat de installateurs in het veld op afstand op de juiste manier bij te staan bij hun werkzaamheden.

 

Voor het leveren van topprestaties is goed materiaal de basis. Naast de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, rijden onze service collega’s in Daikin bussen die zijn voorzien van de juiste gereedschappen om van elke klus een succes te maken.

Om te werken voor een fabrikant heeft zo zijn voordelen: betrokkenheid in het proces van ontwikkeling, onderdeel zijn van het grotere geheel en onderweg zijn in een bus waar je trots op kunt zijn!

Wil je meer weten over werken bij Daikin?

In het topklimaat van Daikin halen we het beste in jou naar boven! Benieuwd hoe?

Ben jij ook klaar voor een baanwissel? Ontdek dan hier onze vacatures!