Skip to main content

Ontwikkel in een stabiele en snelgroeiende organisatie

In een snelgroeiende organisatie als Daikin maken we persoonlijke ontwikkelplannen niet alleen wanneer er ambities zijn om verder te groeien naar een andere functie, maar zeker ook om binnen de huidige functie elke dag met plezier op topniveau te kunnen blijven presteren. Hier ondersteunen we als organisatie op diverse manieren bij. 

Het voortouw nemen in je eigen ontwikkeling is niet makkelijk. Bij Daikin geloven we erin dat je dit met elkaar doet. Daarom ondersteunt je manager je en denkt de HR afdeling met je mee bij vraagstukken over persoonlijke ontwikkeling.

Bij Daikin bieden we je continue mogelijkheden zoals toegang tot onze eigen Daikin Academy, waar je uitgebreide productkennis kunt opdoen, en toegang tot een scala aan digitale trainingen via Goodhabitz, variërend van opfriscursus Excel tot en met Timemanagement. Daarnaast leer je van andere collega’s en is de inzet van externe opleidingen en coaches mogelijk. In een snelgroeiende organisatie als Daikin is ontwikkeling belangrijk om het beste uit jezelf te halen maar ook om je resultaten steeds weer te verbeteren. Ontwikkelplannen maken we dus niet alleen wanneer er ambities zijn om verder te groeien naar een andere functie, maar zeker ook om binnen de huidige functie elke dag met plezier op topniveau te kunnen blijven presteren.

Wil je meer weten over werken bij Daikin?

In het topklimaat van Daikin halen we het beste in jou naar boven! Benieuwd hoe?

Ben jij ook klaar voor een baanwissel? Ontdek dan hier onze vacatures!