Skip to main content

De mogelijkheid om op diverse wijzen door te groeien

Wij geloven in een samenwerking op de lange termijn. Door wederzijds te investeren in ontwikkeling, bieden wij medewerkers de mogelijkheid om horizontaal, verticaal en internationaal te groeien. Hierbij kijken we samen naar jouw kracht, ambities en de rol die daar het beste bij past.

Bij Daikin werken we aan een duurzame werkrelatie door kansen te bieden voor ontwikkeling, de ruimte te geven een goede gezondheid na te streven, maar door ook de kritische vraag te durven stellen of mensen nog op hun plek zitten. Het gebeurt soms dat het antwoord op deze vraag ‘nee’ is en dan wordt er met elkaar gezocht naar een oplossing. Als je geen plezier hebt in je werk is dat niet goed voor jou, maar ook niet voor Daikin. Er wordt dan ook gekeken naar waar iemand zijn krachten liggen, hoe deze optimaal benut kunnen worden en verder kunnen worden uitgebouwd. Of waar ambities liggen en naar welke functie iemand kan doorgroeien.

Zo kan een operationele medewerker doorgroeien naar een leidinggevende positie, kan een Field Service Engineer de overstap naar Technical support maken, maar kan een manager ook leidinggevende taken neerleggen en in een specialistische rol verder gaan. In een snelgroeiende organisatie als Daikin is namelijk altijd doorgroei mogelijk!

Wil je meer weten over werken bij Daikin?

In het topklimaat van Daikin halen we het beste in jou naar boven! Benieuwd hoe?

Ben jij ook klaar voor een baanwissel? Ontdek dan hier onze vacatures!