community-header.jpg

Daikin Events

There's more in a Daikin day!

havingfun_1530x545.jpg

Plezier hebben is essentieel voor een werkdag bij Daikin!

Samen plannen we allerlei activiteiten, intern en extern. Onze evenementen; van Customer Days en Daikin Awards tot fabrieksbezoeken en de Daikin Motortour, van zakelijke personeelsbijeenkomsten of personeelsfeesten met partner tot mijlpaalevents en alles ertussenin, zijn een geweldige gelegenheid om klanten en collega's op een andere manier te leren kennen. Ook tijdens Covid-19 blijven we met elkaar in contact en organiseren we alternatieve events.

Samen

Samenwerken is essentieel, zowel met collega's als met klanten. Naast het samenwerken vinden we het samen ondernemen van andere activiteiten ook belangrijk. Samen meedoen aan een voetbaltoernooi, een wielerronde of de bekende Daikin Motortour. De Motortour vindt om het jaar plaats en wordt georganiseerd door een paar Daikin medewerkers en hun klanten. Samen organiseren zij de tour, plannen de route en samen touren ze van Capelle aan den IJssel naar Oostende in België of naar Thialf in Heerenveen. Onderweg zijn er uiteraard leuke stops voor een hapje en een drankje. De volgende dag wordt iedereen bijgepraat over nieuwe (produkt)ontwikkelingen. 

sports-team-community.jpg
jointhecelebration_710x460.jpg

Samen successen vieren

Successen worden gevierd, samen met collega's en/of samen met klanten. Met elkaar werken we hard en daarom vieren we successen ook graag samen. Een nieuw project waardoor een mooie samenwerking met een klant is ontstaan? We vieren het met gebak of een lunch of iets anders dat past bij de interesse van de klant. Een omzetrecord in de nazomer? We vieren het met een luxe lunch op kantoor of worden verrast met ijsjes. En niet alleen de sales collega's worden in het zonnetje zet maar ook de service collega's en de medewerkers die achter de schermen alles regelen qua support, logistiek, marketing etc. Met elkaar zijn we namelijk verantwoordelijk voor het beste resultaat.