community-header.jpg

Daikin Community

There's more in a Daikin day!

havingfun_1530x545.jpg

Plezier hebben is essentieel voor een werkdag bij Daikin!

Samen plannen we allerlei activiteiten. Onze evenementen, van festivals tot sporttoernooien en alles ertussenin, zijn een geweldige gelegenheid om klanten en collega's op een andere manier te leren kennen.

Samen

Samenwerken is essentieel, zowel met collega's als met klanten. Naast het samenwerken vinden we het samen ondernemen van andere activiteiten ook belangrijk. Samen meedoen aan een voetbaltoernooi, een wielerronde of de bekende Daikin Motortour. De Motortour is misschien wel het meest bekende event bij klanten. Daikin medewerkers organiseren de tour, plannen de route en samen met klanten touren we van Capelle aan den IJssel naar Oostende in België of naar Thialf in Heerenveen. Onderweg zijn er uiteraard leuke stops voor een hapje en een drankje. De volgende dag wordt iedereen bijgepraat over nieuwe (produkt)ontwikkelingen. 

sports-team-community.jpg
jointhecelebration_710x460.jpg

Samen successen vieren

Successen worden gevierd, samen met collega's of samen met klanten. In 2017 vierden we ons 10-jarig bestaan in Nederland. Dat vierden we samen met collega's en partners én samen met klanten. Ook bij andere mijlpalen staan we stil. Een omzetrecord in de nazomer werd gevierd met een luxe lunch. Het mooie is dat de directie dan niet alleen de sales collega's van de buitendienst in het zonnetje zet maar ook de service collega's in de buitendienst en de medewerkers die achter de schermen alles regelen qua support, logistiek, marketing etc.