Daikin Europe Academy

Daikin Europe Academy

Persoonlijke groei en ontwikkeling bij Daikin.

Training Daikin Europe Academy

Koester en ontwikkel je talent

De Daikin Europe Academy is ons interne opleidingscentrum waar je de kans krijgt om je kennis uit te breiden en je functiegerichte vaardigheden verder te ontwikkelen. Je start met interne opleidingen. Naast webinars en web based trainingen maken we natuurlijk ook gebruik van trainingen op lokatie. Deze trainingen vinden plaats in Capelle aan den IJssel of in Belgie. Wanneer behoefte is aan meer individuele ontwikkeling kijken we samen met jou naar externe opleidingsmogelijkheden. Je krijgt de kans om je kennis uit te breiden, je vaardigheden verder te ontwikkelen en je talenten maximaal te benutten. Samen met jou gaan we op zoek naar je ambities en ontwikkelpotentieel.

Vaardigheidstraining

Om de basisvaardigheden zoals onderhandelen, presentatietechnieken en kwaliteitsgericht denken en handelen verder te ontwikkelen kun je gebruik maken van vaardigheidstrainingen.

Technische training

Technische trainingen worden ingezet om meer inzicht in nieuwe producten en markten te krijgen die te maken hebben met het merk Daikin.

Management- en leiderschapstraining

Belangrijke leiderschapsvaardigheden zoals coaching, ontwikkeling, strategische planning en andere zaken worden met doeltreffende technieken tijdens management developmenttrainingen verder ontwikkeld.

Commerciële training

Commercieel succes is van meerdere factoren afhankelijk. Tijdens salestrainingen leer je het beste uit jezelf, de klant en je team te halen. Trainingen vinden plaats via de Daikin Academy (3-daags, Belgie) of extern.