Heather-banner-ap.jpg

Onze luchtreinigers elimineren minimaal 99,98% van de respiratoire virussen, zoals het coronavirus en de gewone griep

Dankzij onze gepatenteerde Flash Streamer-technologie*

Flash Streamer-technologie en hoogwaardige HEPA-filter

Tot 10 jaar geen filters vervangen

Pollen, schadelijke virussen, bacteriën en allergenen worden effectief geëlimineerd


Air Purifier MC55W

Luchtreiniger MC55W

  • Zuivere lucht, dankzij de actieve ontlading van plasma-ionen in combinatie met de Flash Streamer-technologie
  • Hoogwaardige elektrostatische HEPA-filter om (fijn)stof effectief op te vangen
  • Krachtige aanzuiging en fluisterstille werking, geschikt voor een vloeroppervlakte tot 41 m²
  • Nieuw stijlvol en compact ontwerp, slechts 500x270x270 mm (HxBxD)
Air Purifier MCK55W

Luchtreiniger met bevochtiging MCK55W

  • Bevochtiging en krachtige luchtzuivering in één systeem
  • Zuivere lucht, dankzij de actieve ontlading van plasma-ionen in combinatie met de Flash Streamer-technologie
  • Hoogwaardige elektrostatische HEPA-filter om (fijn)stof effectief op te vangen
  • Krachtige aanzuiging en fluisterstille werking, geschikt voor een vloeroppervlakte tot 41 m²
  • Nieuw stijlvol en compact ontwerp, van slechts  700x270x270 (HxBxD in mm)

HOE WERKT HET?

Daikin luchtreinigers zuiveren uw lucht dankzij onze gepatenteerde Streamer-technologie en een actieve plasma-ionen generator die gecombineerd is met hoogwaardige HEPA-filters. 

Het resultaat: een gezonde en zuivere luchtkwaliteit voor iedereen. Al onze producten zijn compact, effectief en fluisterstil dankzij ons nieuwe, innovatieve ontwerp.

 

Two Daikin air purification devices

Institut Pasteur de Lille evalueert de effectiviteit van Daikin luchtreinigers tegen respiratoire virussen

Volgens testen die zijn uitgevoerd in de laboratoria van het Institut Pasteur de Lille, elimineren de luchtreinigers van Daikin meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E in 2,5 minuut*. Dit virus behoort tot dezelfde familie als SARS-CoV-2, het coronavirus dat de COVID-19-pandemie veroorzaakt.

De luchtreinigers zijn ook beoordeeld als 99,93% effectief tegen het H1N1-virus in 2,5 minuten*. H1N1 is het virus dat de gewone griep veroorzaakt.

Dit betekent dat de Daikin luchtreinigers een bijkomende maatregel zijn in de strijd tegen respiratoire aandoeningen. De effectiviteit van de luchtreinigers wordt verkregen dankzij een combinatie van de krachtige elektrostatische HEPA-filter die het virus insluit, waarna het virus wordt geëlimineerd door intense blootstelling aan de gepatenteerde Flash Streamer-technologie van Daikin. 

De compacte 'plug & play’ luchtreinigers van Daikin dragen zo sterk bij aan het verlagen van het risico op overdracht van respiratoire virussen.

*) Het Daikin-toestel MCK55WVM (met commerciële naam MCK55W), dat werd getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,996% van het menselijke coronavirus HCoV-229E in een bedrijfstijd van 2,5 minuten, op snelheid ‘turbo’ en in laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een binnenvolume van 0,47 m³, zonder luchtverversing). Het menselijke coronavirus HCoV-229E is niet hetzelfde als het SARS-CoV-2-virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19, maar behoort tot dezelfde familie van coronavirussen.

Het Daikin-toestel MC55WVM (met commerciële namen MC55W/VB), dat werd getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E in een bedrijfstijd van 2,5 minuten, op snelheid ‘turbo’ en in laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een binnenvolume van 1,4 m³, zonder luchtverversing). Het menselijke coronavirus HCoV-229E is niet hetzelfde als het SARS-CoV-2-virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19, maar behoort tot dezelfde familie van coronavirussen.

Het Daikin-toestel MCK55WVM (met commerciële naam MCK55W), dat werd getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,986% van het Influenza A-virus subtype H1N1 in een bedrijfstijd van 2,5 minuten, op snelheid ‘turbo’ en in laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een binnenvolume van 0,47 m³, zonder luchtverversing).

Het Daikin-toestel MC55WVM (met commerciële namen MC55W/VB), dat werd getest door het Institut Pasteur de Lille, verwijdert 99,93% van het Influenza A-virus subtype H1N1 in een bedrijfstijd van 2,5 minuten, op snelheid ‘turbo’ en in laboratoriumomstandigheden (luchtdichte kamer met een binnenvolume van 0,47 m³, zonder luchtverversing).

SLECHTS ÉÉN STAP VERWIJDERD VAN EEN VEILIG GEVOEL

Na maanden vrienden en familie gemist te hebben, kun je je nu met één eenvoudige oplossing veilig voelen.

Zuivere lucht. Uw gezondheid, onze zorg.