Daikin_001.jpg

Bestel nu jouw Daikin airco en maak kans op een unieke schaatsclinic!

Bestel in juni, juli of augustus een Daikin aircosysteem, ontvang 2 schaatstickets en maak kans op een schaatsclinic met het Olympisch gouden shorttrackteam.

Doe mee met de Daikin Zomeractie en win!

Maak kans op een schaatsclinic door het Olympisch gouden shorttrackteam!

Wanneer je in de maanden juni, juli of augustus 2022 een Daikin lucht-lucht warmtepomp (= een airco) bestelt, ontvang je twee gratis schaatstickets voor een door Daikin nader te bepalen toernooi in Thialf, Heerenveen voor het seizoen 2022/2023. 

Daikin verloot gedurende de zomeractieperiode onder de deelnemers een shorttrackclinic voor 2 personen. De clinic wordt gegeven door het Olympisch gouden shorttrackteam! Deze unieke clinic vindt plaats op woensdag 14 september 2022.

Klik op onderstaande knop om het formulier in te vullen, laat je gegevens achter en voeg een kopie van je aankoopbewijs toe om je tickets te ontvangen.

De voordelen van een Daikin airco

FTXJ-AB_02_003.jpg

Een aangename zomer

Je kunt deze zomer al genieten van jouw Daikin airco. Onze oplossingen worden in Europa geproduceerd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Daikin heeft een ruim assortiment aan passende airco-binnendelen in diverse designs en kleuren. Je hebt al een Daikin airco vanaf €2.090,-* (incl. installatie).

* Prijspeil per 1 april 2022. De genoemde prijzen zijn indicatief; de installateur bepaalt de definitieve prijs van de installatie op basis van jouw woning.
FTXM-R-014-BEW.jpg

Energiezuinig: A+++

Een Daikin airco is een lucht-lucht warmtepomp, hiermee kan je zowel koelen als (gasloos) verwarmen. Voor het koelen van je slaapkamer verbruik je gemiddeld 80kWh per jaar. Een kwart van de opbrengst van één zonnepaneel is vaak al voldoende om dit terug te verdienen. 

FTXJ-AW_RESIZED_04_001.jpg

10 jaar garantie

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we hoe wij betrouwbare
klimaatoplossingen moeten maken. Wij geven je standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen én bieden tot 10 jaar verlengde garantie! Vraag jouw installateur naar de mogelijkheden.

 

Onecta-app_004.jpg

De unieke voordelen van een Daikin airco

  • Alleen Daikin airco's zijn voorzien van een luchtreinigingsfunctie: de gepatenteerde Daikin Flash-streamer technologie elimineert pollen, schimmels, allergenen, virussen, nare geurtjes en meer.
  • Gebruiksgemak met de Daikin Onecta app: je kan je Daikin airco bedienen met je telefoon, waar je ook bent en altijd je verbruik inzien.
  • Ssssssht: Daikin, dé stilste airco in de markt.
Packshot 02.jpg

NIEUW: Daikin Emura

Uniek design wandmodel met topprestaties en energielabels tot A+++ bij koelen en verwarmen. Beschikbaar in mat kristalwit, elegant zilver en mat zwart.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Een op de muur gemonteerd wandmodel of een vloermodel voor koelen en verwarmen met energielabels A+++ voor een optimale binnenluchtkwaliteit en comfort.

Stylish H 2022 ilmalampopumppu musta FTXTA-BB.jpg

Stylish

Bekroond, modern wandmodel met energielabels tot A+++ bij koelen en verwarmen. Verkrijgbaar in wit, zilver, zwart en zwarthout: geschikt voor alle interieurs.

Resultaten

Vanaf 5 juli 2022 worden de eerste winnaars bekendgemaakt. Ben jij een van de winnaars, dan nemen wij contact met je op!*

Respectievelijk worden de winnaars van juli en augustus bekend gemaakt op de 5e van die maand.
*Daikin verschaft geen informatie over de winnaars

Past een Daikin airco bij jou?

Wil je weten welke Daikin klimaatoplossingen bij jou passen? Klik dan hieronder!

Doe de woonscan!

De Daikin consumentenbrochure

In de Daikin Consumentenbrochure kan je meer informatie vinden over alle Daikin klimaatoplossingen.

Download de Consumentenbrochure

Ik wil een Daikin airco!

Wil je een Daikin airco bestellen? Neem dan contact op met een Daikin installateur en maak een afspraak.

Zoek een installateur