RT_p1_6-Merlin_Properties.jpg

Merlin Properties • P.E. Vía Norte

Madrid, Spanje

Een duurzamere oplossing

De Parque Empresarial Vía Norte is een bedrijvencentrum in Madrid. Het Merlin Properties-gebouw met de grote beschikbare oppervlakte van 7500 m2 biedt voornamelijk kantoorruimtes. De eigenaar wou het R-22 systeem van 1996 renoveren tot een efficiëntere oplossing en daarbij de investeringskosten onder controle houden.

De vervanging van het systeem omvat alleen de buiten- en binnendelen, waarbij de bedrading en het leidingwerk blijft behouden. Daarom konden de werken sneller en met minder impact voor de huurders worden uitgevoerd.

Met het nieuwe systeem werd energie bespaard en werd het comfort volgens de laatste normen gerealiseerd.

Oplossing in een oogopslag

  • 371 binnendelen
  • 23 buitendelen
  • Regelsysteem D-BACS

Meer informatie

Verwante artikels

Daikin-EWAD-C

Voldoen aan de koelbehoeften van een ziekenhuis en het opgenomen vermogen laag houden

Daikin heeft onlangs koelaggregaten geleverd voor een van de grootste privéziekenhuizen in Qatar. Het ziekenhuis heeft wereldberoemde internationale samenwerkingsverbanden. De missie is om optimale patiëntenzorg te bieden door middel van een ongeëvenaarde en geavanceerde dienstverlening.

DAIKIN_EngelbStrauss_002-min.jpg

koelconcept voor de Engelbert Strauss CI Factory

Daikin_TKS_Borken_013-min.jpg

Nieuw kantoorgebouw voor hotelinrichter TKS in Borken

Daikin levert verwarming, koeling en ventilatie voor hotelinrichter TKS in Borken

EWAD-TZ Leiber-installatie

Ziekenhuizen efficiënter maken

Daikin heeft onlangs deelgenomen aan een belangrijk project voor ziekenhuizen in het Turkse Istanboel. Dit overheidsproject wil ziekenhuizen energie-efficiënter maken door koelaggregaten te vervangen en andere onderdelen van het HVAC-systeem die voor de koeling of verwarming in deze gebouwen zorgen.

Cha_No_Ma_main_banner_V02.jpg

Cha No Ma

Luchtzuivering met geavanceerde streamer-technologie vult Daikins milieuvriendelijke R-32-systemen aan om een comfortabele en gezonde café-ervaring te creëren.

daikin-applied-ranges-middle-east.jpeg

Hoge energie-efficiëntie voor comfortabele koeling in een Midden-Oosters klimaat

Daikin heeft onlangs koelaggregaten geleverd om comfortkoeling te bieden in een Midden-Oosters klimaat, in een project met een viersterrenhotel in Riyad in Saoedi-Arabië.

Header_image_1645x1080px.jpg

Een uiterst efficiënte oplossing voor een woongebouw

Dit woonproject werd uitgevoerd in het kader van de renovatie van een woongebouw waarbij energie-efficiëntie centraal stond.