RT_p1_6-Merlin_Properties.jpg

Merlin Properties • P.E. Vía Norte

Madrid, Spanje

Een duurzamere oplossing

De Parque Empresarial Vía Norte is een bedrijvencentrum in Madrid. Het Merlin Properties-gebouw met de grote beschikbare oppervlakte van 7500 m2 biedt voornamelijk kantoorruimtes. De eigenaar wou het R-22 systeem van 1996 renoveren tot een efficiëntere oplossing en daarbij de investeringskosten onder controle houden.

De vervanging van het systeem omvat alleen de buiten- en binnendelen, waarbij de bedrading en het leidingwerk blijft behouden. Daarom konden de werken sneller en met minder impact voor de huurders worden uitgevoerd.

Met het nieuwe systeem werd energie bespaard en werd het comfort volgens de laatste normen gerealiseerd.

Oplossing in een oogopslag

  • 371 binnendelen
  • 23 buitendelen
  • Regelsysteem D-BACS

Meer informatie

Verwante artikels

Pomme-d'Or-entrance.jpg

Pomme d'Or Hotel

Airconditioning is in de meeste hotels, zowel in nieuwe als in gerenoveerde, de norm geworden. De airconsystemen van vandaag houden de hotelgasten koel in de zomer ... en bieden kostenefficiënte verwarming tijdens de winter. De warmtepompen van Daikin maken daarvoor gebruik van hernieuwbare energie en drukken zo de exploitatiekosten van hotels. Bovendien zien ze er mooi uit.

sportisimo-header.jpg

Sportisimo

Voor dit project hebben we gekozen voor een buitensysteem dat kan worden aangesloten op een verscheidenheid aan binnendelen en ventilatiesystemen die strategisch in de winkel geplaatst worden.

crystal_tower_header1645px1080px.jpg

PeoplePower, Veenendaal

Hoofdkantoor KBK Bouw, Volendam

Doktershoek, Werkendam

vmd-header-1645px1080px.jpg

Zakencentrum VMD

Een VRV IV-systeem zorgt voor alle verwarming en koeling van de VMD Tower B, een 25 verdiepingen tellend kantoorgebouw in Zagreb, waardoor het aan de hoogste rendementsniveaus voldoet en minder energie verbruikt.

Somfy