RT_p1_6-Hotel_Lasarenas.jpg

Hoteles Santos • Las Arenas

Valencia, Spanje

Het verlagen van de werkingskosten en tegelijkertijd open blijven

Het bestaande HVAC-R-systeem werd in 2007 geïnstalleerd. Na 13 jaar werd het nodig om het systeem te renoveren, om de efficiënte te verhogen. De nieuwste technologische vooruitgangen van nieuwe Daikin-systemen, zorgen voor een toekomstbestendige en energiebesparende werking, terwijl het hoogste niveau van comfort behouden blijft. Zelfs de bestaande binnendelen en leidingen konden opnieuw gebruikt worden, dus was er geen reden om het hotel te sluiten voor een renovatie.

Met deze systeemrenovatie werd vanaf het begin een toename van de efficiëntie van 30 % bereikt. In vergelijking met een volledig nieuwe installatie, werd dit bereikt met een veel kleinere investering. De snelle en gefaseerde installatie, verminderde de impact op de werking tot het minimum en liet toe dat het hotel open kon blijven gedurende het volledige installatieproces.

Oplossing in een oogopslag

  • 88 buitendelen
  • 458 binnendelen
  • Centrale bediening met intelligent Touch Manager (iTM)
  • Installatie- en onderhoudsmonitoring met Daikin Cloud Service

Meer info

Onze andere casestudies

Daikin-EWAD-C

Voldoen aan de koelbehoeften van een ziekenhuis en het opgenomen vermogen laag houden

Daikin heeft onlangs koelaggregaten geleverd voor een van de grootste privéziekenhuizen in Qatar. Het ziekenhuis heeft wereldberoemde internationale samenwerkingsverbanden. De missie is om optimale patiëntenzorg te bieden door middel van een ongeëvenaarde en geavanceerde dienstverlening.

DAIKIN_EngelbStrauss_002-min.jpg

koelconcept voor de Engelbert Strauss CI Factory

Daikin_TKS_Borken_013-min.jpg

Nieuw kantoorgebouw voor hotelinrichter TKS in Borken

Daikin levert verwarming, koeling en ventilatie voor hotelinrichter TKS in Borken

EWAD-TZ Leiber-installatie

Ziekenhuizen efficiënter maken

Daikin heeft onlangs deelgenomen aan een belangrijk project voor ziekenhuizen in het Turkse Istanboel. Dit overheidsproject wil ziekenhuizen energie-efficiënter maken door koelaggregaten te vervangen en andere onderdelen van het HVAC-systeem die voor de koeling of verwarming in deze gebouwen zorgen.

Cha_No_Ma_main_banner_V02.jpg

Cha No Ma

Luchtzuivering met geavanceerde streamer-technologie vult Daikins milieuvriendelijke R-32-systemen aan om een comfortabele en gezonde café-ervaring te creëren.

daikin-applied-ranges-middle-east.jpeg

Hoge energie-efficiëntie voor comfortabele koeling in een Midden-Oosters klimaat

Daikin heeft onlangs koelaggregaten geleverd om comfortkoeling te bieden in een Midden-Oosters klimaat, in een project met een viersterrenhotel in Riyad in Saoedi-Arabië.

Header_image_1645x1080px.jpg

Een uiterst efficiënte oplossing voor een woongebouw

Dit woonproject werd uitgevoerd in het kader van de renovatie van een woongebouw waarbij energie-efficiëntie centraal stond.