Skip to main content

Koeling en verwarming voor kleine residentiële gebouwen

De Bluevolution warmtepompen van Daikin zijn geïnstalleerd in een aantal residentiële projecten, waaronder een recent project in Porto, Portugal.

Geïnstalleerde producten

2x EWYT-CZ

Totaal koelvermogen: 21 kW

Totale verwarmingscapaciteit: 21 kW

 

Over het project

De klant wilde een oplossing die kon zorgen voor koeling of verwarming, afhankelijk van de seizoensbehoeften, en voor sanitair warm water. De oplossing moest ook een absolute betrouwbaarheid, hoge energie-efficiëntie en lage bedrijfskosten garanderen.

 

Meer over het project, de oplossing en het product

De nieuwe R-32 kleine invertergestuurde koudwatermachine heeft zichzelf bewezen als een waardevolle oplossing in de meest uiteenlopende situaties, variërend van grote stadions tot relatief kleine woningen.

Voor dit project leverde Daikin twee verwarmingsunits die moeiteloos voldeden aan de vereiste capaciteitsbehoefte (21 kW) en de hoogste energie-efficiëntie op de markt boden voor hun productsegment.

De R-32 kleine invertergestuurde koudwatermachine werd geïnstalleerd als onderdeel van een systeem om te voorzien in koeling of verwarming (afhankelijk van het seizoen) voor de indoor ventilatorconvectoren, en voor sanitair warm water. Dankzij het moderne ontwerp en de geavanceerde technologie die volledige inverter-units optimaliseert, voldeed de unit aan alle eisen van het project en leverde een uitstekende efficiëntie en optimale prestaties met een koudemiddel met een laag GWP, zoals R-32.

Lees hier meer over de nieuwe kleine invertergestuurde koudwatermachine

 

De uitgebreide ervaring van Daikin in de ontwikkeling van R-32-technologie staat garant voor een optimale betrouwbaarheid van de unit.

In 2018 was Daikin een innovatieve pionier en schreef het geschiedenis met de introductie van de eerste koudwatermachines met R-32 koudemiddel, gevolgd door vrijkoelende scroll-units in hetzelfde jaar, en de R-32 warmtepomp in 2020.

Vandaag de dag heeft Daikin het grootste aantal R-32 installaties ter wereld. Dit getuigt van de ervaring, de kennis, de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn R-32 producten.

Lees hier meer over hoe Daikin de pionier in de ontwikkeling van R-32 technologie werd

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de nieuwe Daikin R-32 kleine invertergestuurde koudwatermachine? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Relevante artikelen

Meer informatie

Vind een installateur

Meer informatie

Meer informatie