Skip to main content

Daikin komt in actie voor het Sophia Kinderziekenhuis

Als donateur van Rotterdammers4Rotterdammers (R4R) zet Daikin zich deze maand in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het kinderthoraxcentrum van Sophia Ziekenhuis.

Het So Fit & Fun Centrum

Als donateur van Rotterdammers4Rotterdammers (R4R) zet Daikin Nederland zich samen met de andere donateurs in voor het kinderthoraxcentrum (voor kindjes met hart-, long- en luchtwegproblemen) van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Dit is de enige plek in Nederland, waar harttransplantaties bij kinderen plaatsvinden.

Het team van artsen en onderzoekers van dit centrum heeft 1 grote wens nl. de realisatie van een Sport- en Spelcentrum, oftewel het 'So Fit & Fun Centrum'. De R4R donateurs gaan zich in 2022 hiervoor inzetten met als doel om de inspanningscapaciteit van de kinderen te verbeteren en hun vertrouwen en vooral plezier in het spelen en sporten te geven.

Gedurende de maand juli is het de beurt aan Daikin om haar steentje bij te dragen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Robin Wolf-Westerveld van R4R heeft hiervoor Superaap, de mascotte van deze mooie actie, aan Edwin Hoogerwerf overhandigd in het bijzijn van Pompie en Sophietje. Er zullen deze maand een aantal acties door Daikin op touw worden gezet, zowel intern als extern.

Bied op een flight op golfbaan The Dutch en steun het Sophia!

Bieden op een unieke flight op The Dutch

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, heeft Daikin een mooi golfarrangement samengesteld op The Dutch waarvan de opbrengst in zijn geheel naar het Sophia gaat. Heeft u altijd al willen golfen op The Dutch én wilt u uw steentje bijdrage aan een mooi sport- en spelcentrum voor de kinderen in het Sophia? Bied dan nu op deze unieke kans en wie weet staat u binnenkort samen met Daikin op deze prachtige Inland Links Championship Course!

Het arrangement bestaat uit een lunch, inslaan op de driving range, greenfee (9 holes) en een gezellige borrel ter afsluiting. U kunt bieden vanaf € 500,- door vóór 24 juli een e-mail te sturen naar secretariaat@daikin.nl. De plaatsen zijn beperkt, dus doe een mooi bod en maak kans op deze unieke beleving! Als u tot de hoogste bieders behoort, informeren wij u uiterlijk op 26 juli dat u onze gast bent op The Dutch!

De speeldata zijn 12 september en 12 oktober, van 12.00 tot 17.30 uur. Heeft u een voorkeur voor een speeldatum? Geef dit dan direct aan in uw e-mail met uw bod.

Wilt u ons meehelpen en doneren?

Doneren voor het goede doel

Wilt u Daikin helpen bij het streven om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de realisatie van het 'So Fit & Fun Centrum'? Alle initiatieven en bijdragen zijn welkom, maar u kunt uiteraard ook direct een geldbedrag doneren op de speciale actiewebsite.

Wij danken u alvast namens alle R4R donateurs, het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en alle kindertjes van het Kinderthoraxcentrum.