No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Online tools

Daikin 3D app

Daikin 3D app

Daikin 3D is een app die bedoeld is voor eindgebruikers en installateurs, om de juiste airconditioner te kiezen en te bekijken vóór de aankoop. Zowel het binnendeel als het buitendeel wordt op ware grootte getoond op uw tablet of smartphone, waarmee u een goed beeld krijgt van uw (toekomstige) airconditioningsysteem in de woon- of werkomgeving.

Hoe werkt de app?
1) Daikin 3D is beschikbaar voor zowel Android als Apple systemen, dus download deze via de App Store of Google Play. 
 
appstore icon  googleplay icon 
 
2) Print de "marker" op A4 of A3 papier. Plaats het vel met bijvoorbeeld een stukje tape op de wand, daar waar u het binnen- of buitendeel wilt installeren.

Download A4 Marker (afstanden tot 3 meter) Download A3 Marker (afstanden vanaf 3 meter)

3) Klik vervolgens in de app op "Starten" en selecteer het gewenste binnen- of buitendeel.

4) Scan nu het vel met uw tablet en uw airconditioner komt in de originele afmetingen tevoorschijn in 3D. 

Kom dichterbij, bekijk de airconditioner vanuit elke hoek of neem zelfs een foto!

Seasonal Calculator

Seasonal Calculator app voor iPad en iPhone

Seizoensrendement is per 1 januari 2013 de nieuwe norm voor de energie-efficiëntie van airconditioners. Een ingrijpende verandering. Producten die geoptimaliseerd zijn voor het seizoensrendement verbruiken minder energie en zijn minder belastend voor het milieu.

Daikin heeft haar Sky Air gamma voor licht-commerciële toepassingen al ver voor de invoering van de nieuwe regelgeving aangepast, en de Seasonal Inverter en Seasonal High Inverter buitendelen geïntroduceerd. Met de Seasonal Calculator app kunt u zien hoe deze systemen presteren en meer te weten komen over hun unieke kenmerken.

Daikin Codes app

Daikin Codes app voor iPad en iPhone

Daikin Codes is een app waarmee u snel de betekenis kunt opzoeken van een foutcode die verschijnt wanneer zich een storing voordoet in een Daikin systeem. Ook wordt de mogelijke oorzaak van de storing vermeld. De app is beschikbaar in diverse talen, waaronder Nederlands, voor iPad en iPhone.

i-Troubleshooting

i-Troubleshooting (webbased)

Voor de eerste hulp bij storingen biedt Daikin u i-Troubleshooting. Met deze servicetool heeft u 24/7 toegang tot de oplossingen voor alle voorkomende storingen. Met behulp van een flowchart wordt u stap voor stap naar de uiteindelijke oorzaak en de oplossing geleid.

i-Troubleshooting is geschikt voor alle Daikin airconditioningsystemen (DX) en Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen. Toegang is uitsluitend voorbehouden aan klanten en relaties van Daikin.

RefrigXpress

RefrigXpress - voor ZEAS - Conveni-pack - CCU-systemen

  • Een gebruiksvriendelijke en duidelijke selectie- en ontwerpsoftware voor zowel Zeas-condensorunits, Conveni-Pack, als commerciële condensorunits.
    Selecteert automatisch de apparatuur en leidingdiameters. 
  • Eenvoudig te exporteren DXF-leidingschema's. Genereert een gedetailleerd rapport met materiaallijst, leiding- en bedradingsschema's, en opties voor de geselecteerde toestellen. 

Software aanvragen