No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Nieuwe Daikin Catalogus Airconditioningsystemen 2017/2018

Daikin heeft een nieuwe catalogus uitgebracht voor haar complete programma (multi-)Split-, Sky Air- en VRV-systemen ten behoeve van comfortkoeling en -verwarming, alsmede luchtbehandeling.

DPR17-04 Nieuwe Daikin Catalogus Airconditioningsystemen
In deze editie vindt u een hele reeks nieuwe productinnovaties terug, die wij met trots willen delen: 

  • de Bluevolution R-32 Split-range is uitgebreid met een wandmodel (FTXP-K) en kanaalmodel (FDXM-F); hierdoor is deze range nu meervoudig aansluitbaar en kan tevens als Split-combinatie worden besteld. 

  • de Hybride Multi – combineert meervoudige Bluevolution buitendelen met 3, 4 en 5 poorten en diverse Split-binnendelen met een Hybride warmtepomp.

  • een zelfreinigend paneel voor kanaalmodellen met lage inbouwhoogte – unieke bewezen technologie nu ook beschikbaar voor woningen en commerciële gebouwen. 

  • de intelligent Tablet Controller (iTAB) met cloud-aansluiting – geavanceerde centrale afstandsbediening in uw gebouw met intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. 

  • de Mini-GBS intelligent Touch Manager (iTM) met ondersteuning voor DALI-verlichtingsprotocol – eenvoudiger facilitair beheer: ontvang een foutsignaal bij storing in de verlichting of verlichtingscontroller. 

  • ook een vernieuwde Online controller voor verwarmen – plant, regelt, integreert en bewaakt de status en het stroomverbruik van uw verwarmingssysteem.

  • onze nieuwe serie koudwatermachines EWWD-VZ  watergekoelde invertergestuurde koudwatermachines – met een nieuwe generatie Daikin invertergestuurde schroefcompressoren en warmtewisselaars met hoog rendement en de EWAD-TZB luchtgekoelde invertergestuurde koudwatermachine – hoog rendement bij zowel vol- als deellast met een ESEER tot 5,5 en EER tot 3,6.

  • de vernieuwde watergekoelde VRV IV – voor meer flexibiliteit door de gecombineerde aansluiting van de Hydrobox LT en HT en VRV-binnendelen.  Met een uitbreiding van de serie nu combineerbaar met modules van 8 tot 14 pk tot 42 pk.

  • een uitbreiding van de VRV IV outdoor for indoor i-Series met een 8 pk uitvoering – de unieke warmtepomp voor binnenopstelling.

  • nog niet in deze catalogus opgenomen, maar nieuw in najaar 2017 is de Sky Air Bluevolution R-32 range – de eerste range met R-32 koudemiddel op de Europese markt voor licht-commerciële toepassingen met de laagst mogelijke milieu-impact.

Tevens in deze editie aandacht voor onze overige productpillars verwarming, koudwatermachines, ventilatorconvectoren & koudetechniek.

Digitale versie   

Er is ook een digitale versie beschikbaar van de catalogus. Met deze versie kunt u bijv. op uw PC of tablet op zeer eenvoudige wijze navigeren naar gewenste pagina’s. U heeft de mogelijkheid meerdere of afzonderlijke pagina's af te drukken, te delen en/of te e-mailen. Voor de digitale versie gaat u naar http://nl.daikin.digital/catalogus. Wilt u een hard copy exemplaar van de catalogus ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar verkoop@daikin.nl.