No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Vanaf 2 januari 2017 wijzigt de subsidieregeling duurzame energie

Voor de subsidieregeling duurzame energie (ISDE) is voor 2017 wederom 70 miljoen euro beschikbaar gesteld. Met deze subsidieregeling ontvangen particulieren en ondernemers subsidies voor het opwekken van duurzame energie voor warmtepompen, zonneboilers, biomassa en pelletkachels.

Studenten Techniek College Rotterdam bezoeken Daikin

Onlangs bezochten 35 studenten aan Techniek College Rotterdam (een samenwerkingsverband van Albeda en Zadkine) het Daikin trainingscentrum als onderdeel van de samenwerking. Zij kregen een presentatie en een training in het kader van hun opleiding.

Daikin start een campagne gericht op supermarktondernemers

Daikin organiseert in de maanden september t/m november van dit jaar een campagne gericht op supermarktondernemers. Met deze 'food retail' campagne wil Daikin de supermarktondernemers op de hoogte brengen van haar oplossingen voor het koelen en vriezen van voedingsmiddelen en het klimatiseren van de supermarktwinkel zelf.

Daikin E-Parts Onderdelenwebshop

Klant- en servicegerichtheid staan centraal bij Daikin. Daikin biedt haar relaties vanaf 1 september 2016 de E-Parts Onderdelenwebshop: een online tool voor het bestellen van Daikin onderdelen.

Daikin organiseert event in DGBW 2016

De Dutch Green Building Council (DGBC) organiseert van 26 t/m 30 september 2016 de 6e editie van de Dutch Green Building Week. Als gouden partner van de DGBC organiseert Daikin Nederland ook eigen evenementen. Daikin nodigt u graag uit op woensdag 28 september a.s. op een inspirerende locatie in Almelo om te delen hoe zij, samen met u, duurzaamheidsambities waar kan maken.

Nieuwe Daikin Business Portal live

Klant- en servicegerichtheid staan centraal bij Daikin. Daikin biedt vanaf mei 2016 een uitgebreide en volledig nieuwe Extranet-omgeving voor haar relaties.