No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Een nieuw jaar op de Daikin Academy

Daikin Nederland start vanaf oktober met een compleet nieuw en aangepast trainingsprogramma voor het seizoen 2016/2017

PERSBERICHT 

Een nieuw jaar op de Daikin Academy 

Daikin Nederland lanceert het trainingsprogramma 2016/2017
Het werk van installateurs is medebepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van een klimaatsysteem. Daarom ondersteunt Daikin installateurs bij het vergroten van kennis. Over de Daikin producten en de installatie daarvan. We bieden elk jaar een uitgebreid programma van trainingen. Het nieuwe trainingsseizoen - met nieuwe én aangepaste trainingen - is weer van start gegaan. 

Of het nu gaat om airconditioningsystemen, luchtbehandelingskasten, verwarmingssystemen, koudwatermachines of de toepassingen van koudetechniek; met een breed programma aan technische en praktische trainingen leren we installateurs er alles over. Afgelopen zomer hebben we al onze trainingen herzien en geüpdatet aan de hand van de meest actuele ontwikkelingen. Denk aan het toevoegen van trainingselementen voor online tools, zoals onze Daikin Service Application. Ook geven we uitleg over het gebruik van onze splinternieuwe E-Parts Onderdelenwebshop. 

Waarom een training volgen? 
Daikin heeft een ruim spectrum aan producten. En we zijn continu bezig met innovatie. Daardoor hebben we veel kennis opgedaan. Die delen we graag! We zien dat installateurs die een training bij ons hebben gevolgd, beter bekend zijn met de producten, de installatie en inbedrijfstelling en het onderhoud daarvan. Door deze parate kennis kan er sneller worden gewerkt en kan de installateur de eindklant nog beter bedienen.

Nieuw aanbod 
Ons trainingsaanbod bestaat deels uit trainingen die we al wel jaren met veel succes geven, zoals de servicetrainingen voor airconditioning. We hebben ons aanbod dit jaar ook uitgebreid met nieuwe trainingen. Voor een optimale voorbereiding op het nieuwe verwarmingsseizoen, hebben we zelfs twee trainingen in de categorie 'verwarming'. Wat is er nieuw?

       Verwarming – basis- en servicetraining Daikin Altherma LT en Daikin Intergas Hybride

       Koudwatermachines – installatietraining koudwatermachines 

       Koudetechniek – servicetraining Zeas en Conveni-Pack

       Luchtbehandelingskasten - basistraining luchtbehandelingskasten 

       Servicetools – training installatie en gebruik van software, service checker en D-checker


Direct inschrijven 
Het complete trainingsaanbod staat op www.daikinacademy.nl. Geïnteresseerden kunnen zich daar ook direct inschrijven. De kosten bedragen 500 euro per training. Voor onze klanten zijn de trainingen gratis. Het programma loopt van oktober 2016 tot en met mei 2017 en trainingen worden gegeven in ons trainingscentrum in Capelle aan den IJssel.