No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Daikin organiseert event in DGBW 2016

De Dutch Green Building Council (DGBC) organiseert van 26 t/m 30 september 2016 de 6e editie van de Dutch Green Building Week. Als gouden partner van de DGBC organiseert Daikin Nederland ook eigen evenementen. Daikin nodigt u graag uit op woensdag 28 september a.s. op een inspirerende locatie in Almelo om te delen hoe zij, samen met u, duurzaamheidsambities waar kan maken.

De Dutch Green Building Week staat dit jaar volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Het thema van deze editie van de Dutch Green Building Week is 'Impact'. DGBC is van mening dat de bouw- en vastgoedsector grote positieve impact kan hebben op het realiseren van de klimaatdoelstellingen. 

Als gouden partner van de DGBW nodigt Daikin u dan ook graag uit op woensdag 28 september 2016 van 15.00 tot 18.00 uur in Medisch Centrum De Kolk in Almelo om u te inspireren om actief met duurzaam bouwen en ontwikkelen aan de slag te gaan en te delen hoe zij, samen met u, duurzaamheidsambities waar kan maken. Gastspreker tijdens deze middag is Marjet Rutten, innovator, aanjager, spreker en adviseur en o.a. oprichter van BouwKennis en BauInfoConsult. Zij vertelt u haar visie op hoe de sector verandert. Wat digitalisering en industrialisatie betekent en welke gevolgen dit heeft voor samenwerking en opdrachtgeverschap.

Daarnaast bieden we u een kijkje in de keuken van de klimaatoplossing van Medisch Centrum De Kolk. Een oplossing volledig op de zorg gericht, gemaakt om voor iedere gebruiker het ideale klimaat te realiseren. En delen we graag de IMPACT van een klimaatinstallatie op duurzaamheidsambities.

AANMELDEN 

Meld u nu aan en stuur een e-mail met uw gegevens naar marketing@daikin.nl. 

Wilt u meer weten over de Daikin BREEAM expertise in duurzame bouwprojecten, kijk dan op onze speciale minisite.

Wilt u meer weten over de Dutch Green Building Week 2016, ga dan naar de DGBW website.