No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Daikin Award - welke trotse VRV-projecten staan erop?

In de afgelopen vijf maanden hebben wij aan alle Daikin VRV-installateurs in Nederland gevraagd hoe trots zij zijn op hun VRV-projecten. We nodigden ze uit om hun allerbeste Daikin VRV-projecten en hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten en zo mee te dingen naar de Daikin Award.

Aan die oproep is flink gehoor gegeven. Op de pagina ‘Projecten bekijken’ op www.daikinaward.nl vindt u alle ingezonden trotse VRV-projecten bij elkaar.

Er kunnen geen nieuwe VRV-projecten meer worden aangemeld. Maar om mee te dingen naar de Daikin Award kan er uiteraard nog wel op de reeds ingezonden Daikin VRV-projecten worden gestemd! En dat is belangrijk voor de deelnemende VRV-installateurs, want die stemmen wegen voor 25% mee in het eindoordeel van de jury. U kunt nog tot en met 30 april a.s. uw stem uitbrengen.

Uit alle aanmeldingen selecteert een deskundige jury de vijf mooiste projecten. De jury bestaat onder meer uit Gerard Schröder, eigenaar van Schröder Vastgoed uit Almelo, en Edwin Hoogerwerf, commercieel directeur van Daikin. De vijf genomineerde installateurs gaan mee op reis naar Dubai waar de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt. Deze ontvangt van Daikin een vermindering tot 25.000 euro op het volgende VRV-project. 

Kijk voor meer informatie op www.daikinaward.nl