No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Daikin sponsor Dutch Green Building Week

Daikin is dit jaar gouden sponsor van de Dutch Green Building Week (DGBW). Dit evenement, een initiatief van de Dutch Green Building Council, vindt plaats van 22 t/m 26 september 2014 en staat volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling.

De Dutch Green Building Council (DGBC) is dé netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed, en beheerder van het keurmerk BREEAM NL. Dit jaar organiseert zij de vierde editie van de DGBW met als thema "Green Results". Als wereldwijd marktleider op het gebied van duurzame klimaatoplossingen heeft Daikin ervoor gekozen om als sponsor van dit evenement op te treden. 

Groene beweging op gang brengen
“Daikin is niet alleen fabrikant van producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. We willen een duurzame beweging op gang brengen. Daarom zijn we dit jaar sponsor van de DGBW. Als leverancier zijn we continu bezig met energiezuinigheid en rendementen. En we zijn zeer gedreven om ons in zetten voor een steeds beter klimaat. Ons groepsmotto is dan ook: “A green heart in all of us”. Dit doen we door innovaties toegankelijk te maken voor de markt. Daikin heeft de ambitie voorop te lopen en de keten bewust te maken van de voordelen van een aangenaam binnenklimaat. Niet alleen financieel, maar zeker ook op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. We hebben de doelgroep van de Dutch Green Building Week hard nodig om dit doel te bereiken. “, aldus Edwin Hoogerwerf, General Sales Manager van Daikin Nederland.

Lichten staan op groen
“We zien de Dutch Green Building Week als platform om groene resultaten te tonen. In een business case vooraf heeft iedereen Green Results voor ogen, maar wij laten zien dat BREEAM-NL ook zorgt voor een positief financieel resultaat. Dat hier ook de lichten op groen staan. We verwachten dat de DGBW gaat helpen om de beweging te maken naar de inzet van duurzame innovaties en de helpt in een markt die vaak vast blijft zitten in beperking van het bekende. Het stenen tijdperk is tenslotte ook niet geëindigd omdat het steen op was, maar omdat er iets nieuws kwam”.

Dat alle lichten op groen staan om een groene beweging massaal in te zetten laat Daikin zien tijdens de events die in deze week worden georganiseerd. Niet door zelf aan het woord te zijn, maar door haar gebruikers te laten vertellen welke groene resultaten ze hebben kunnen bereiken met de inzet van Daikin klimaatsystemen en welke thema’s daarbinnen van belang zijn. Zo zal de heer Gerard Schröder, directeur van Schröder Vastgoed, uitleggen waarom gebouwen als Park Phi optimaal renderen dankzij duurzaamheid.
 
Kijk voor meer informatie over deze en andere Daikin locaties op www.dgbw.nl.