No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Daikin zet zich in voor behoud van oerbossen

Richting haar 100ste verjaardag lanceert Daikin het project ‘Forests for the air’. Een 10-jarig project met herbebossing en bosbehoud, door middel van een duurzame aanpak, hand in hand met de lokale gemeenschappen.

Het project streeft naar het behouden van ’s werelds grootste oerbossen, die bij elkaar zo'n 11 miljoen hectare op zeven locaties in de wereld beslaan. Daikin werkt hiervoor samen met Shiretoko Nature Foundation (www.shiretoko.or.jp/en/) en Conservation International (www.conservation.org). Bossen zijn de ‘airconditioners van de natuur’ en van mondiaal belang voor het menselijk welzijn. Ze dragen bij aan de regulering van de temperatuur van onze planeet, evenals het zuiveren van de lucht.

Als een gedreven marktleider, zet Daikin zich in voor een steeds beter binnen- en buitenklimaat. We werken actief aan het verminderen van de CO2-uitstoot, de belangrijkste oorzaak van de klimaatverandering. Daarnaast zet Daikin zich in om innovaties toe te passen in oplossingen om klimaatveranderingen tegen te gaan, zoals invertertechnologie en met nieuwe koudemiddelen om de CO2-uitstoot tijdens de totale levensduur te verminderen.