No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Daikin Europe ondersteunt Green Cities campagne op Earth Day 2014

Bij 100.000 likes plant Daikin Europe 100.000 bomen.

Daikin Europe NV heeft een donatie toegezegd van €50.000 – voldoende voor het planten van 100.000 bomen – ter ondersteuning van de Green Cities campagne op Earth Day, mits zij 100.000 likes op haar Facebook-pagina ontvangt op 22 april 2014. Het geld wordt gedoneerd aan WeForest, een internationale non-profit organisatie, die wereldwijd bio-diverse bossen plant in de armste landen, waarbij banen worden gecreëerd voor vrouwen die zo in staat zijn hun kinderen te voeden en naar school te sturen. Earth Day vindt dit jaar plaats op 22 april 2014.

De Green Cities campagne is gericht op het wereldwijd helpen van steden bij het nog duurzamer worden en hun totale CO2-emissie (carbon footprint) te verlagen. Er zijn drie hoofdgebieden: gebouwen, energie en transport, allen gericht op het verbeteren van de efficiency, investering in duurzame technologie en doorvoeren van hervormingen.

Het initiatief van Daikin Europe voor het planten van bomen, dat eindigt om 23:59 op 22 april 2014, is een bevestiging van de doelstelling van Daikin Europe om de meest efficiënte en veilige koel- en verwarmingsoplossingen te leveren. Zoals de nieuwe Daikin Altherma Hybride voor woonhuizen, dat het vertrouwde van een cv-ketel combineert met het groene van een warmtepomp. Daikin neemt haar verantwoordelijkheid voor het beschermen van het milieu en alle beleid, praktische werkmethodes en processen worden ontwikkeld en geïmplementeerd met ecologische duurzaamheid in het hart.

Help Daikin Europe bij het planten van 100.000 bomen, bezoek www.facebook.com/daikineurope.

Voor meer informatie over de Daikin Altherma Hybride, zie www.daikin.nl/minisite/hybride. Voor meer informatie over WeForest, zie www.weforest.org. Details m.b.t. de Green Cities campagne op Earth Day kunt u vinden op www.earthday.org/greencities.