No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Nieuwe catalogus Daikin airconditioningsystemen uit

Daikin heeft een nieuwe catalogus uitgebracht voor haar complete programma (multi-)split-, Sky Air- en VRV-systemen ten behoeve van comfortkoeling en -verwarming.

Veel nieuwe producten
In de catalogus “Airconditioningsystemen 2013/2014” zijn veel nieuwe producten opgenomen, waaronder de Fully Flat cassette, een uniek plafondinbouwmodel met een volledig vlak uitblaaspaneel. De Fully Flat cassette is standaard voorzien van een DC-fanmotor en daardoor zeer energiezuinig; SEER >5 en SCOP >4. Bovendien kan met de optionele aanwezigheids- en vloersensor nog meer energie bespaard worden.

De plafonderonderbouwmodellen, zowel met eenzijdige als met vierzijdige uitblaas, hebben een nieuw, strak vormgegeven uiterlijk gekregen en zijn eveneens standaard voorzien van een DC-fanmotor. Met de Intelligent Touch Manager kunnen Daikin Sky Air en VRV systemen centraal bediend en gemonitord worden, lokaal of op afstand via webfunctie. En uiteraard bevat de nieuwe catalogus ook uitgebreide informatie over de originele VRV IV warmtepompen. 

Seizoensrendement
Zoals de Eco-Design richtlijn van de EU voorschrijft worden in de nieuwe Daikin catalogus voor alle airconditioningsystemen t/m 12 kW de SCOP- en SEER-waarden vermeld. Deze gegevens zijn gebaseerd op het seizoensrendement en niet op het nominale rendement. Ook is voor elk van deze systemen het energielabel en het jaarlijks energieverbruik opgenomen. De SEER- EN SCOP-waarden van de Daikin systemen behoren tot de hoogste in de markt.

Wilt u een catalogus ontvangen? Vul dan het bestelformulier in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Support, telefoon 088 324 54 55.