Daikin

TOP RENDEMENT

klaverDe nieuwe Roundflow cassette met hoog seizoensrendement, zelfreinigend uitblaaspaneel en aanwezigheidssensor zorgt voor een consistente topprestatie. U geniet van lagere bedrijfkosten en beperkt de impact op het milieu.

Seizoensrendement: optimale energieprestatie in elk seizoen

De rendementen van de nieuwe Roundflow cassette worden gemeten aan de hand van de nieuwe normen van het seizoensrendement of SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio). Deze nieuwe norm gaat in voege vanaf 1 januari 2013 en garandeert dat de geteste rendementen van de units overeenkomen met de reële bedrijfsomstandigheden in uw winkel, kantoor, enz.
Dit nieuwe seizoensrendement wordt berekend aan de hand van een hele reeks buitentemperaturen en bij gedeeltelijke belasting. Bovendien houdt het rekening met energiebesparende bedrijfsmodi (zoals stand-by).
Daikin speelt een toonaangevende rol door deze nieuwe norm te integreren in de ontwikkeling van haar nieuw Roundflow model.

Zelfreinigend paneel

autocleanDe roundflow cassette van Daikin kan uitgerust worden met een speciale filter dat zichzelf dagelijks automatisch reinigt en zo een optimale consistente efficiëntie garandeert. Het stof dat tijdens de reiniging wordt verzameld, komt terecht in een speciale stofbak die wel tot 12 maanden stof kan bevatten. Een indactorlampje geeft aan wanneer de stofbak moet leeggemaakt worden. Een jaarlijkse of 2 jaarlijkse reiniging met een gewone stofzuiger is alles wat u nodig hebt om dit op te lossen. Geen gebruik van speciaal onderhoudspersoneel of ladder nodig.

Aanwezigheidssensor

pressensor2

Een optionele aanwezigheidssensor bespaart tot wel 27% meer in energieverbruik, omdat het systeem dynamisch kan reageren op de bezetting van de kamer. bv de airconditioning schakelt zich automatisch uit als er zich niemand in de ruimte bevindt.