Daikin

Ontdek
de Roundflow cassette

TOP RENDEMENT

klaverDe nieuwe Roundflow cassette met hoog seizoensrendement, zelfreinigend uitblaaspaneel en aanwezigheidssensor zorgt voor een consistente topprestatie. U geniet van lagere bedrijfkosten en beperkt de impact op het milieu.
 

PERFECT COMFORT

De functies: de 360° luchtuitblaas, de verticale auto-swing en de aanwezigheids- en vloersensor zorgen voor een optimale luchtstroom. Optimaal comfort gegarandeerd.
 

FLEXIBELE OPLOSSING

Er zijn 23 luchtstroompatronen mogelijk; de uitblaaslinealen kunnen gemakkelijk gesloten worden via de bedrade afstandsbediening. Hierdoor kan de Roundflow cassette ook in hoeken, langs muren of in niet-standaard ruimtes geïnstalleerd worden. Een ander voordeel is dat u uw interieur kunt veranderen zonder dat het binnendeel verplaatst moet worden. 
 

VEELZIJDIGE OPLOSSING

propositionsHet plaatsen van een Roundflow cassette heeft een kleine visuele impact op het interieur, zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en luchtstroom en heeft een fluisterstille werking. Kortom u creëert het perfecte comfort voor uw medewerkers, klanten en gasten.