Daikin

Voordelen
Roundflow cassette

360° LUCHTUITBLAAS

pic02De luchtuiblaas van 360° zorgt voor een gelijkmatige verdeling van temperatuur en luchtstroom door het gehele kantoor, restaurant of winkel en voorkomt dode hoeken.
 

ZELFREINIGEND PANEEL

autoclean2De Roundflow cassette van Daikin kan uitgerust worden met een speciaal filter dat zichzelf dagelijks automatisch reinigt waardoor tot wel 50% energie bespaard wordt in vergelijking met traditionele standaardpanelen.
 

AANWEZIGHEIDSSENSOR

pressensorEen optionele aanwezigheidssensor bespaart tot wel 27% meer in energieverbruik, omdat het systeem dynamisch kan reageren op de bezetting van de ruimte.
 

VLOERSENSOR VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT

floorsensorDe Roundflow cassette is voorzien van een vloersensor (optioneel). Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur tussen plafond en vloer.
 

FLEXIBELE INSTALLATIE

3602Dankzij de afsluitkit (optioneel) kan een 2-zijdige, 3-zijdige of 4-zijdige luchtuitblaas worden bereikt waardoor de Roundflow cassette ook geïnstalleerd kan worden in een hoek, langs een muur of in een kleine ruimte.
 

NAADLOOS INGEBOUWD IN PLAFONDS

ceiling2De Roundflow cassette is gemakkelijk te installeren in verlaagde plafonds. Het moderne decoratiepaneel is beschikbaar in twee kleurencombinaties, nl. wit met witte uitblaaslamellen of wit met grijze uitblaaslamellen.
 

NIEUWE BEDIENING

De nieuwe, verbeterde bedrade afstandsbediening BRC1E52A geeft u toegang tot de volledige functionaliteit van de Roundflow cassette, met onder meer de keuze uit drie weektimers en weergave van het energieverbruik per dag/maand/jaar.controller2