Daikin

Wandmodel
CTXS/FTXS-K

Öptimaal ontwerp

Het ontwerp van het CTXS/FTXS-K wandmodel is gebaseerd op eenvoud en functionaliteit. Dankzij de ronde vormen en de vloeiende lijnen vormt het een harmonieus geheel met hedendaagse slaapkamers en woonkamers. Door de slanke, gestroomlijnde contouren past het perfect in elk interieur. Het minimalistische en moderne design maakt het wandmodel tot een aanwinst voor elke kamer in uw woning.

Hoogkwalitatieve afwerking

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Perfectie zit 'm in de details. Daarom is het slanke en functionele ontwerp gecompleteerd met een hoogkwalitatieve afwerking. De mat kristalwitte kleur geeft het wandmodel een frisse en verfijnde uitstraling. Door de verborgen breekplaat en openingen voor de leidingen aan zij- en onderkant kunt u de unit optimaal integreren in uw interieur.

Remote controller

Wilt u een optimaal klimaat realiseren met slechts één druk op de knop? Geen probleem, want het CTXS/FTXS-K wandmodel wordt geleverd met een zeer gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Net als het wandmodel is de afstandsbediening met even veel oog voor detail ontworpen. Met eveneens een hoogkwalitatieve, mat kristalwitte afwerking, waardoor afstandsbediening en binnendeel perfect bij elkaar passen.

Fuisterstil

Stilte is van essentieel belang voor een goede nachtrust. Daikin heeft niets nagelaten om ervoor te zorgen dat u comfortabel en ongestoord kunt slapen. Het resultaat is een binnendeel dat nagenoeg onhoorbaar zijn werk doet. Het wandmodel produceert een geluid van slechts 19 dB(A), ofwel: fluisterstil. Welterusten!

Hoog rendement, laag verbruik

Daikin streeft altijd naar optimale efficiëntie. Daarom behaalt ook het CTXS/FTXS-K wandmodel topprestaties. Dankzij de invertertechnolgie stemt de unit continu het toegevoerde vermogen af op de werkelijke behoefte. Niet meer, niet minder. Dit zorgt voor aanzienlijke energiebesparing en maximaal comfort, omdat de ruimtetemperatuur op een constant niveau wordt gehouden. Het resultaat is een zeer zuinige unit met energielabel tot A++.

Het juiste binnendeel voor de juiste ruime

Het CTXS/FTXS-K wandmodel is leverbaar in verschillende capaciteiten. Hierdoor is er voor elke ruimte in uw woning een oplossing. Van kleine slaapkamer tot grotere woonkamer.
 

Energiebesparende functies

ENERGY SAVING FEATURES

Om het comfort en het rendement nog verder te optimaliseren, beschikken alle CTXS/FTXS-K wandmodellen over een bewegingssensor en een weektimer.