No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Watergekoelde koudwatermachines

Watergekoelde koudwatermachines

Product Image

De efficiënte en onderhoudsvriendelijke watergekoelde koudwatermachines van Daikin zijn zeer geschikt voor kritische industriële toepassingen waarbij een temperatuurnauwkeurigheid van ±0,5 °C is vereist. 

Uw voordelen

Ruim assortiment aan producten

Ons uitgebreide productassortiment voor middelgrote tot grote faciliteiten betekent dat u zeker bent dat u het optimale systeem voor uw toepassing vindt.

Uiteenlopende toepassingen

Daikin brengt energiezuinigheid in een groot aantal proceskoeltoepassingen, voor alle omstandigheden en koelvereisten.

Uitstekende duurzaamheid

De centrifugekoudwatermachines van Daikin maken gebruik van de meest recente magnetische lagertechnologie in de compressoren voor een uitstekende duurzaamheid en vermindering in onderhoudskosten.

Grotere capaciteit

De capaciteit van ons assortiment koudwatermachines gaat tot 10.800 kW per deel en komt overeen met de warmtebronnen voor gemeentelijke verwarmings- en koelsystemen.

Producten

Overzicht
  • Grote faciliteiten

    Zelfs grote, energie-intensieve faciliteiten kunnen genieten van een uitstekende economische werking waarbij het energieverbruik verminderd wordt.

  • Proceskoelen bij fabrieken

    De koudwatermachines van Daikin zijn de perfecte oplossing voor proceskoeling onder zware omstandigheden, waarbij een zeer nauwkeurige regeling en stabiliteit in elke temperatuuromstandigheid mogelijk is.

  • Stadskoeling

    Grote centrifugekoudwatermachines met een grote prestatie geven een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en stabiliteit aan de gemeentelijke koelsystemen van grote faciliteiten.

Centrifugecompressortechnologie

De innovatieve centrifugecompressor zonder wrijving van Daikin bevat slechts één bewegend onderdeel voor een betere efficiëntie, een verbeterde betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten.

Invertertechnologie

De unieke invertertechnologie van Daikin maakt alleen gebruik van de energie die benodigd is om te voldoen aan de werkelijke belasting, wat resulteert in een hoger energierendement, snellere comfortniveaus en een snellere terugverdientijd van uw HVAC-investering.