No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Warehousing

Warehousing toepassingen

Product Image

In een magazijn is de garantie van de kwaliteit van de goederen belangrijk. De geïntegreerde aanpak van Daikin voor het verwarmen, koelen en luchtkwaliteitsbeheer in het magazijn helpt u bij het optimaliseren van de omstandigheden - en vermindert uw milieu-impact en verlaagt uw energierekening. 

Uw voordelen

Luchtkwaliteit

De zeer efficiënte luchtbehandelingsoplossingen van Daikin bieden een nauwkeurige regeling van de vochtigheid en luchtkwaliteit binnen het magazijn. De zeer efficiënte luchtbehandelingsoplossingen van Daikin bieden een nauwkeurige regeling van de vochtigheid en luchtkwaliteit binnen het magazijn.

Warmteterugwinning

Ventilatie met warmteterugwinning optimaliseert de balans tussen de binnen- en buitentemperaturen en de vochtigheidsgehalten. Het systeem vermindert de belasting van het airconditioningsysteem met ongeveer 31%.

Free cooling

Door free cooling van Daikin te integreren in uw oplossing, kunt u het algehele energieverbruik verminderen en tegelijk actief verse lucht in de ruimtes introduceren.

Vriezen met een hoge capaciteit

Daikin biedt energiezuinige en zeer betrouwbare vriesoplossingen voor magazijnen. De producten zijn compact, eenvoudig te monteren en hebben een stille werking.

 

Producten

Overzicht