No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Stadskoeling

Stadskoeling oplossingen

Product Image

Daikin biedt zeer rendabele koeloplossingen die volledig op maat kunnen worden gemaakt voor de grootste steden en gemeenten. Dit resulteert in lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot. 

 

Uw voordelen

Hoge capaciteit

Wanneer koelen is vereist voor een groot aantal gebouwen, biedt Daikin configuraties op maat die zeer hoge koelcapaciteiten kunnen leveren tot 10.800 kW vanaf een enkel deel. De delen kunnen serieel worden gemonteerd om te voldoen aan specifieke airconditioning- en koelbehoeften.

Energiezuinig koelen

Onze oplossingen stellen gemeenten in staat op efficiënte en betrouwbare wijze tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar energie van kantoren, huizen en industrie.

Aanpak op maat

Onze selectiehulpmiddelen ondersteunen ontwerpers bij het creëren van het beste koelproject voor elke gebouwstructuur. Hierbij kan gekozen worden uit een groot aantal opties en accessoires.

Professionele ondersteuning

Daikin biedt een toegewijde dienstverlening aan al onze bedrijfspartners. Wij zijn op zoek naar een langdurend partnerschap voor het bieden van volledig geïntegreerde oplossingen voor verwarmen, koelen, ventileren en vriezen in uw gemeenschap of district.

Producten

Overzicht