No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Datacenters

Datacenter koeloplossingen

Product Image

Om uw belangrijke IT-apparatuur goed te laten functioneren, biedt Daikin betrouwbare koeloplossingen voor de grote hoeveelheden warmte die een datacenter genereert. 

Uw voordelen

Betrouwbaarheid van systeem

Datacenters vragen steeds meer. Daarom biedt Daikin een hoge betrouwbaarheid, stabiliteit en een zuinige werking die u nodig heeft voor de belangrijke koeling het hele jaar door.

Technologie van gratis koeling

De technologie van gratis koeling van Daikin spaart energie en vermogen door gebruik te maken van de koude buitenlucht om water te koelen voor het airconditioningsysteem. 

Kostenbesparing

De koudwatermachines van Daikin kunnen ook worden voorzien van een warmteterug- winningsoptie die warmte opneemt uit het koelproces. Zo bieden de koudwatermachines een zuinige en comfortabele verwarming voor kantoren. 

Beperkte CO2-uitstoot

Omdat de koudwatermachines met gratis koeling gebruik maken van de koudere buitenlucht om het water vooraf te koelen bij de koeling van de datacenters, en omdat warmteterugwinning een gratis verwarming garandeert van uw kantoren, verminderen de koudwatermachines van Daikin de impact op het milieu van het systeem.

Producten

Overzicht