No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Lucht/lucht warmtepompen

SplitDaikin lucht/lucht warmtepompen (airconditioners)

Product Image Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand. Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen.

Uw voordelen

Individuele bediening

U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Met de optionele Online Controller kunt u de meeste Daikin airconditioners ook bedienen via uw smartphone, tablet, pc of laptop.

Energiezuinig en kostenbesparend

Door toepassing van speciale technieken en functies, zoals inverter en warmtepomp, behalen Daikin airconditioners een zeer hoog rendement (energielabel A of hoger).

Flexibele montage

Daikin airconditioners zijn zeer compact en daardoor eenvoudig te installeren, zelfs in kleine(re) ruimtes.

Koelen én verwarmen

Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Ideaal voor als u uw woning uitbouwt met een serre of uw garage ombouwt tot kantoor.

Overzicht

Single-split

Single-split

  • Koppelt één binnendeel aan één buitendeel.
  • Hiermee kunt u één ruimte koelen en verwarmen.
  • Het buitendeel kan eenvoudig op een dak, terras of tegen de gevel geplaatst worden.
Multi-split

Multi-split

  • Koppelt maximaal vijf binnendelen aan één buitendeel.
  • Hiermee kunt u maximaal 5 ruimtes koelen en verwarmen.
  • Elk binnendeel is individueel te bedienen.

Technologie

Daikin biedt u het laatste op het gebied van energiezuinige binnenklimaattechnologie. Uw Daikin dealer vertelt u graag meer over de speciale kenmerken van onze modellen. 

Invertertechnologie

Invertertechnologie zorgt ervoor dat een airconditioner continu zijn koel- of warmteproductie afstemt op de warmteproductie in de ruimte, de gemeten en de gewenste binnentemperatuur alsmede de grootte van de ruimte. Hierdoor ligt het energieverbruik 30 tot 50% lager dan bij traditionele aan/uit-systemen. Bovendien zorgt het voor meer comfort.

Warmtepomptechnologie

Alle Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Hiervoor onttrekken ze hun energie aan de buitenlucht. Deze energiebron is duurzaam en gratis. Warmtepompen verbruiken slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit om de buitenlucht in een comfortabele warmte om te zetten. Zo besparen de Daikin warmtepompen tot maar liefst 30% op uw energierekening en reduceren zij de CO2-uitstoot.

 

Bevochtigen/ontvochtigen/ventileren

Er zijn Daikin warmtepompen die de lucht niet alleen koelen, verwarmen en reinigen, maar ook bevochtigen, ontvochtigen en verversen. Een totaalcomfort oplossing dus!

Fluisterstille werking

Onze airconditioners hebben een fluisterstille werking voor het perfecte comfort. Het zijn de stilste ter wereld.

Producten

Onze flagships