No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Commerciële koeling

Commerciële koeloplossingen

Product Image Daikin biedt een volledig assortiment aan producten die voldoen aan een verscheidenheid van HVAC-, vries- en koelbehoeften, van fabrieken en kassen tot winkels en distributiecentra.

Uw voordelen

Groot temperatuurbereik

Daikin biedt nauwkeurige temperatuuromgevingen tussen de -45 °C tot 10 °C, afhankelijk van de opgeslagen items, de toepassing en het gebruiksbereik.

Energie- en kostenbesparing

Zeer rendabele werking met geavanceerde inverter en warmtepomptechnologieën voor een aanzienlijke besparing op energie- en onderhoudskosten.

Betrouwbare werking

De buitendelen worden volledig gemonteerd en uitvoerig getest in onze fabrieken. Waterbestendige behuizing met een anti-corrosiebehandeling garandeert een langere levensduur, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Uitgebreide ondersteuningssystemen

Koelfaciliteiten met een middelhoge of lage temperatuur vereisen een volledige ondersteuningsdienstverlening, zodat ze onder zware omstandigheden kunnen werken. Daikin biedt een uitgebreide dienstverlening en reageert direct in een noodgeval.

Producten

Overzicht
  • Fabrieken voor ingevroren voedingsmiddelen

    De vriestechnologie van Daikin ondersteunt een constante temperatuur in fabrieken voor ingevroren voedingsmiddelen.

  • Supermarkten

    Er zijn diverse temperaturen vereist voor de apparaten in winkels. Een geïntegreerd vries-, koel- en airconditioningsysteem voor supermarkten biedt een energiebesparing van ongeveer 50%.

  • Distributiecentra

    Daikin biedt een betrouwbare oplossing voor distributiecentra, waar kwaliteitsborging van de producten zeer belangrijk is.