No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Conveni-Pack totaaloplossing met warmteterugwinning

Product Image

Conveni-Pack is een zeer efficiënte totaaloplossing, die verwarmen, koelen en vriezen combineert in één compact en geïntegreerd systeem. Ontworpen voor supermarkten en kleinere winkels helpt het bij het verlagen van het energieverbruik en het laag houden van de CO2-uitstoot.

Uw voordelen

Energiezuinig

Conveni-Pack wint tot 100% van de warmte terug die wordt verkregen van de koelmeubelen in de supermarkt en hergebruikt deze om de winkelruimte te verwarmen.

Compacte oplossing

Dit koelsysteem is zeer compact vergeleken met de conventionele systemen. Het is daarmee zeer geschikt voor kleine tot middelgrote winkels.

Flexibel systeem

Conveni-Pack is aansluitbaar op nagenoeg elke koeltoepassingen en verkrijgbaar met een ruim assortiment binnendelen op maat voor elke winkel.

Stille werking

Conveni-Pack heeft een verbeterde akoestiek dankzij de nachtmodus, inverterbesturing en inverteraangedreven ventilatoren met geoptimaliseerde fanbladen.

Producten

Binnendelen
Buitendelen
Biddle luchtgordijnen

Warmteterugwinning

De warmte die aan de koelmeubelen of -cellen wordt onttrokken, kan worden hergebruikt voor comfortverwarming in de winkel… helemaal gratis!

  • Supermarkten

    Er zijn diverse temperaturen vereist voor de apparaten in winkels. Een geïntegreerd vries-, koel- en airconditioningsysteem voor kleine supermarkten biedt een energiebesparing van ongeveer 50%.

  • Benzinestations

    In een typische winkel van een benzinestation zijn diverse temperaturen vereist. Een geïntegreerd systeem van koelmeubelen, koelkasten, vriezers, een toonbank en verwarmings/koelproducten levert een energiebesparing van ongeveer 50%.