No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Condensing units voor commerciële toepassingen

Condensing units voor commerciële toepassingen

Product Image Daikin biedt u een volledig assortiment van condensing units voor bevriezing bij lage en middelhoge temperatuurtoepassingen. Het is daarmee geschikt voor toepassingen zoals koelcellen, kleine voedingswinkels, restaurants, slagers en bakkers.

Uw voordelen

Verbeterd rendement

Vermindert het energieverbruik en geeft lagere werkingskosten dankzij de efficiënte compressoren en condensing units. 

Compact en compleet

Deze kleine, complete condensing units zijn ontworpen om te voldoen aan extreme weersomstandigheden. De compacte afmeting maakt dat ze een optimale oplossing zijn als er weinig ruimte is. Daarnaast bieden de hangdeuren een eenvoudige toegang voor de installatie en het onderhoud.

Betrouwbare unit

Condensing units hebben een bewezen betrouwbaarheid van de componenten en zijn volledig gekwalificeerd voor de meest veeleisende toepassingen. Dit vermindert de storingspercentages en de onderhoudstijd.

Lage geluidsniveaus

Lage geluidsemissies dankzij de geluidsdichte voering van de behuizing, een compressormantel en ventilatorsnelheidsbeperker.

  • Kleine supermarkten

    Er zijn diverse temperaturen vereist voor de apparaten in winkels. Een geïntegreerd vries-, koel- en airconditioningsysteem voor kleine supermarkten biedt een energiebesparing van ongeveer 50%.

  • Hotels en restaurants

    De condensing units van Daikin houden uw voedingsmiddelen vers in de koelcellen, toonbanken, koel- en vrieskasten in het restaurant van uw hotel of restaurant.

  • Voedselverwerking

    Van koelcellen tot vriezers van 32 m² tot een koelkast van 130 m²; u kunt de condensing units van Daikin aansluiten op elk soort koelsysteem. Zo is de versheid van de voedingsmiddelen het hele jaar door gegarandeerd.