No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
intelligent Tablet Controller

Centrale besturing met cloud-aansluiting

Product Image Winkels zijn vaak onderverdeeld in meerdere zones, met elk hun eigen behoeften op het vlak van verwarmen, koelen, ventilatie en verlichting, en ze zijn vaak voorzien van brand- en beveiligingssystemen. Onze intelligent Tablet Controller biedt u een oplossing om al deze systemen vanuit één centrale locatie of vanuit de cloud te besturen.

Uw voordelen

Intuïtieve besturing

Dankzij het intuïtieve touchscreen kunt u uw airconditioning probleemloos instellen. Vanuit één enkele plek kunt u het comfort en het energieverbruik optimaliseren.

Opvolging van energieverbruik

U kunt energieverspilling opsporen en reduceren door de gegevens van verschillende vestigingen te vergelijken. Bovendien voldoet u aan de wettelijke voorschriften voor energiebeheer, reduceert u uw belastingen en vermindert u de investeringskosten.

Opvolging van meerdere vestigingen

Key account/Technische managers gebruiken Daikin Cloud Service om alle vestigingen centraal te besturen en op te volgen, en installateurs/gebouwbeheerders gebruiken het om storingen op afstand te controleren.

Kosteneffectief

Dankzij de gecentraliseerde tijdschema's werkt de verlichting, verwarming of koeling alleen wanneer dat nodig is. Deze oplossing is geoptimaliseerd voor licht-commerciële toepassingen.

Daikin Cloud Service


 De Daikin Cloud Service is ontworpen om het beheer van uw gebouw te vereenvoudigen, vanaf welke locatie dan ook:
 • Reduceer uw kosten per vierkante meter
 • Behoud de controle over uw installatie
 • Identificeer energieverspilling en reduceer uw energieverbruik
 • Vergelijk verschillende locaties om de zwaarste energieverbruikers op te sporen en hun werking te optimaliseren
 • Volg uw energieverbruik op

Toepassingen

 • Banken & kantoren

  De eenvoudige en intuïtieve Daikin Intelligent Tablet Controller biedt lokale controle die kan worden beperkt en geïntegreerd met HQ controle en monitoring. De beveiligde communicatie van Daikin's Cloud Service zorgt voor de beveiliging van het interne bedrijfsnetwerk.

 • Retail & restaurants

  De Daikin Intelligent Tablet Controller biedt centrale controle en maakt het mogelijk om verschillende zones in te stellen op verschillende temperaturen. De lokale controle kan worden gelimiteerd (onder het personeel) en geïntegreerd met HQ controle en monitoring. Daarnaast zorgt de beveiligde communicatie van Daikin Cloud Service ervoor dat het interne betalingsnetwerk veilig is.

 • Residentiële toepassingen

  Met de Daikin Cloud Service kunnen bewoners hun systemen bedienen vanaf een centrale plek, dankzij de multi-site-functie.