No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Besturing en opvolging op afstand

Product Image i-Net is een service die op onze wereldwijde opvolgingstechnologie gebaseerd is en die ervoor zorgt dat uw systeem storingsvrij en energiezuinig werkt. Het helpt het rendement van uw gebouwbeheersysteem verhogen en een optimale werking van uw airconditioningsysteem garanderen.

Uw voordelen

Betrouwbaar

i-Net analyseert uw systeem dag en nacht en voorspelt wanneer mogelijke storingen kunnen optreden, zodat ze op voorhand kunnen worden aangepakt, om de stilstandtijd van uw systeem tot een minimum te beperken.

Maximale levensduur

i-Net zorgt ervoor dat uw systeem onder optimale voorwaarden werkt, zodat onnodige belasting voorkomen wordt en de levensduur van uw systeem geoptimaliseerd wordt.

Energiezuinig

Het gebruiksvriendelijke programma voor energietrending en -analyse helpt u uw energieverbruik te beheren. Besparen doe je door te meten. Reduceer de milieu-impact van uw bedrijf!

Deskundig advies

Daikin volgt continu het energieverbruik, de bedrijfs- en de comfortgegevens op. Onze specialisten doen regelmatig suggesties over hoe u uw rendement kunt verhogen.

i-Net services


VRV Cloud
 

De VRV Cloud is een intelligent energievisualiseringsprogramma dat u de controle over uw energiebeheer geeft. Dankzij de online opvolging van uw energieverbruik, vanuit welke locatie dan ook en de gebruiksvriendelijke programma's voor trend- en gegevensanalyses, kunt u uw CO2-uitstoot reduceren en tot 15% energie besparen. 

i-Net prestatieopvolging en -analyse

Daikin i-Net zorgt voor een continue verbinding tussen uw systeem en Daikin. In geval van een afwijking in het systeem stuurt i-Net u alarmberichten, om de stilstandtijd van uw systeem te beperken en het comfort van de aanwezigen in uw gebouw te verhogen. Serviceleveranciers hebben online toegang tot de systeemgegevens en specialisten kunnen trendanalyses aanmaken. Dit zorgt ervoor dat uw systeem optimaal en betrouwbaar werkt.