No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

VRV geïntegreerde klimaatbeheersing

Product Image

Met VRV heeft Daikin een innovatieve oplossing voor klimaatregeling die het comfort en de bediening optimaliseert en tegelijkertijd de impact op het milieu vermindert en energie bespaart. 

VRV biedt een totaaloplossing voor verwarmen, koelen, ventilatie, warm tapwaterproductie, luchtgordijnen en centrale besturing.

Uw voordelen

Lage werkingskosten

VRV-systemen optimaliseren de seizoensprestatie met zeer rendabele binnen- en buitendelen met warmteterug- winning en invertertechnologie, slim energiebeheer etc.

Gebruiksvriendelijke bediening

Volledige bediening via het VRV-systeem zorgt voor maximale efficiency door regeling van individuele zones. 

 

Persoonlijk comfort

VRV-systemen bieden frisse lucht op de juiste temperatuur, met het juiste vochtigheidsniveau en bij een minimaal geluidsniveau.
Inclusief variabele verdampingstemperatuur- technologie en continue verwarming om koude tocht te vermijden.

Grote flexibiliteit

De modulaire aanpak van VRV is zeer flexibel voor het balanceren van warmtebelastingen in verschillende delen van het gebouw. VRV IV bevat de VRV configurator voor een eenvoudige ingebruikstelling.

De VRV Totaaloplossing

Producten

Buitendelen
Binnendelen
Biddle luchtgordijnen
Warm tapwater
Ventilatie
Besturingssystemen
 • VRV: het origineel

  VRV is het eerste individuele airconditioningsysteem met variabele koudestroomregeling in de wereld. In 1982 voor het eerst op de markt gebracht door Daikin en VRV is afgeleid van de technologie dat we 'variabele koudemiddelvolume' noemen.

 • Geothermische VRV

  Geothermische VRV maakt gebruik van grondenergie als een herbruikbare bron om CO2 -emissies te minimaliseren. Het heeft een uitstekend energierendement omdat de water- en grondtemperaturen nagenoeg constant zijn, in tegenstelling tot de temperatuur van de buitenlucht.

 • VRV Warmteterugwinning

  Daikin VRV-warmteterugwinning hergebruikt de warmte die wordt verkregen van het koelproces om goedkope warmte te verkrijgen van de frisse luchtventilatie, luchtgordijnen, warm water of voor de verwarmingsruimten.

 • Professionele ondersteuning

  Daikin biedt u een enkel contactpunt voor het gehele systeem. Adviseurs krijgen deskundige ondersteuning en softwareprogramma's en we vereenvoudigen de indienstneming en het onderhoud voor de installateurs.