No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Oplossingen van Daikin voor commerciële verwarming

Product Image Daikin Sky Air biedt u de meest complete oplossing voor comfort en energierendement voor allerei soorten licht-commerciële ruimtes. Het geeft u controle over het verwarmen, koelen, ventilatie en luchtgordijnen.

Uw voordelen

Optimale oplossingen

Van zeer gespecificeerde oplossingen op maat tot meer basis oplossingen voor koelen en verwarmen, Sky Air heeft de oplossing. Uiteraard voldoet het brede productassortiment aan de meest strenge gebouwspecificaties.

 

Energiezuinig

Het Sky Air productassortiment is geoptimaliseerd voor een top seizoensrendement voor verwarmen, koelen, ventilatie en luchtgordijnen in winkels, restaurants, banken en kleine kantoren.

Meer comfort

Een flexibele selectie van temperaturen om altijd aan uw temperatuurbehoefte te voldoen.

 

Flexibele montage

De geavanceerde technologieën in het Sky Air-systeem bieden optimaal comfort en flexibele installaties in licht-commerciële toepassingen en onder alle weersomstandigheden.

 

Overzicht

 • Winkels

  Creëer de ideale winkelomgeving door uw klanten een optimaal en comfortabel klimaat te bieden vanaf het moment dat ze uw winkel betreden.

 • Restaurants

  Daikin biedt een totale beheersing van temperatuur, luchtkwaliteit en vochtigheid om uw restaurant fris, comfortabel en welkom, tochtvrij en fluisterstil te houden.

 • Kantoren / Banken

  Daikin biedt een totale diversiteit en besturing voor banken en kantooromgevingen, waar meerdere zones verschillende eisen hebben.

 • Technische koeling

  Daikin voldoet met gemak aan de speciale vereisen van technische (server)ruimtes, waar de gegenereerde warmte moet worden verwijderd door een continue koeling en vochtigheidsregeling.

Producten

Binnendelen
Buitendelen
Besturingssystemen