No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Commerciële airconditioning

Commerciële airconditioningoplossingen

Product Image De airconditioningoplossingen van Daikin bieden het hele jaar door comfort voor commerciële toepassingen van restaurants en kantoren tot winkels, hotels en banken. Onze airconditioningsystemen maken gebruik van herbruikbare energie uit de lucht om brandstofkosten en CO2-uitstoot laag te houden.

Uw voordelen

Maximaal comfort

De oplossingen van Daikin bieden het hele jaar door comfort, ongeacht hoe koud of hoe warm het buiten is. Ze bieden een perfect binnenklimaat terwijl het energierendement wordt geoptimaliseerd.

Volledig productportfolio

Daikin biedt het meest volledige productassortiment.

Geïntegreerde oplossingen

Het productassortiment van Daikin kan worden gecombineerd met de verwarmings-, koel- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen en warmwatervoorziening om een volledig geïntegreerde en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden.

Vertrouwde ondersteuning

Daikin biedt wereldwijde ondersteuning na verkoop. Zij streeft naar comfort en rust voor al haar klanten wereldwijd.

Producten

Overzicht
  • Volledige controle

    De besturingsoplossingen van Daikin geven gebouwmanagers een volledige controle over het binnenklimaat. Zij bieden gebruiksvriendelijke bedienings- en bewakingsapparaten voor meerdere gebouwen.

  • Vervangingstechnologie

    De vervangingsoplossingen van Daikin biedt enorme energiebesparingen en een kosteneffectieve upgrade met een minimale uitvaltijd voor het vervangen van R-22 en R-407C-systemen.

  • Professionele ondersteuning

    Daikin biedt een toegewijde dienstverlening aan al onze bedrijfspartners. Wij zijn op zoek naar langdurige partnerschappen die een volledig geïntegreerde oplossingen bieden voor verwarmen, koelen, ventileren en vriezen.